Mavi Işıklar Saçıyordu: Yine ABD, Yine UFO Paniği

ABD'nin Pasifik Okyanusu'nda yer alan Hawaii eyaletine bağlı Oahu'da çok sayıda kişi UFO gördüğünü bildirdi. 29 Aralık Salı akşamı saat 20.30 sularında bazıları 911'i ararken, bazıları da uçan ve parlayan nesneyi kaydetti.29 Aralık Salı akşamı saat 20.30 sularında bazılar.

Mavi Işıklar Saçıyordu: Yine ABD, Yine UFO Paniği

ABD'nin Pasifik Okyanusu'nda yer alan Hawaii eyaletine bağlı Oahu'da çok sayıda kişi UFO gördüğünü bildirdi.

29 Aralık Salı akşamı saat 20.30 sularında bazıları 911'i ararken, bazıları da uçan ve parlayan nesneyi kaydetti.

29 Aralık Salı akşamı saat 20.30 sularında bazıları 911'i ararken, bazıları da uçan ve parlayan nesneyi kaydetti.29 Aralık Salı akşamı saat 20.30 sularında bazıları 911'i ararken, bazıları da uçan ve parlayan nesneyi kaydetti. Adanın Nanakuli bölgesindeki videolardan birini çeken Misitina Sape'nin "Havada bir şey var, bu da ne?" dediği duyuldu.

Başka bir UFO'nun da görüldüğü iddia edildi.

s-7d5d5b1996815485c1ac4ee4dde3a4f72ccf67
Independent'ta yer alan habere göre, Moriah adındaki bir başka kadın da "Havaya baktım ve 'aman' dedim. Garajdaki kocamı ve yaındakileri çağırdım. Hepsi gördüğümü gördü. Ne olduğunu bilmiyorum ama çok hızlı gidiyordu" ifadelerini kullandı.Moriah, polisler bölgeye geldikten sonra da mavi ışıklar saçan UFO'yla aynı taraftan gelerek beyaz ışıklar saçan bir UFO gördüğünü anlattı. Görgü tanıkları UFO'nun okyanusa düştüğünü söyleseler de, ABD Federal Havacılık İdaresi o sırada bölgede herhangi bir sıra dışı olay ya da kaza yaşanmadığını bildirdi. Geçtiğimiz günlerde de Harvard Üniversitesi’nin Astronomi Bölümü başkanı Avi Loeb, Güneş Sistemi'nin dışından geldiği tespit edilebilen ilk yıldızlararası nesne unvanını alan Oumuamua'nın, kuyruklu yıldız değil, uzaylı medeniyetinin teknolojisine ait bir atık olabileceğini öne sürerek dikkat çekmişti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Yine Utandık! 2021'in İlk Haftasında Ülkemizin Dört Bir Yanından 'Keşke Yaşanmasaydı' Dediğimiz Olaylar - Yargıtay’dan Kadir Şeker Davasına Emsal Olacak Karar - 26 Öğrencisini İstismar Eden Öğretmen: 'Evinizdeki Cihazların Kırmızı Işığından Sizi Görürüm'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER