Meral Akşener'den Erdoğan'a 'Ahlak Yoksunu' Cevabı: 'Sen Bize, Ahkam Kesecek Durumda Değilsin'

Erdoğan'ın sözlerine tepki Biliyorsunuz, geçtiğimiz günlerde, kendisi bana “ahlak yoksunu” demişti.

Meral Akşener'den Erdoğan'a 'Ahlak Yoksunu' Cevabı: 'Sen Bize, Ahkam Kesecek Durumda Değilsin'
s-1dd9fe6c0b5e14898b7da356ba84daba847757

Erdoğan'ın sözlerine tepki

Biliyorsunuz, geçtiğimiz günlerde, kendisi bana “ahlak yoksunu” demişti. Hızını alamayıp, dün de, artık suyumuzun kaynadığını söyleyip, bizi tehdit etti. Bitlere fısıldayan adamı, durdurabilene aşk olsun. Yalnız bu sefer, “Bağğyan” dememiş, “bu kadın” demiş. Yani küçük de olsa, en azından bir ilerleme var.Dün, Fırat’ın kenarında kaybolan kuzudan bile, sorumlu olacağına inanan Tayyip Erdoğan nerede; Bugün, rakibinin suyunu kaynatmakla tehdit eden, Tayyip Erdoğan nerede? Yazıklar olsun. Düştüğün bu ibretlik durumda, artık sen bize, ahlak konusunda, ahkam kesecek durumda değilsin. Çünkü senin, kendine hayrın yok. Elindeki patlak ampülle, aklın sıra, güneşi aydınlatmaya çalışıyorsun.Sayın Erdoğan; asıl ahlak yoksunu; ülkenin yarısı, açlık sınırı altında yaşarken, dolar 10 lira 42 kuruş olmuşken, utanmadan, sıkılmadan, yüzü bile kızarmadan, ekonominin kitabını yazdığını söyleyebilendir.

Erdoğan, Akşener hakkında 'Bir partinin lideri olarak bayansın, bayan. Mecliste o nasıl bir küfürdür. Bir bayan olarak sen bunu nasıl söylersin' demişti.

Erdoğan Akşener'e: 'Ahlak Yoksunu, Bayansın Bayan'
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İyi Parti Genel Başkanı Meral... 49 13 Kasım, 18:35

Ekonomi hakkında

"Yolsuzluğu bitirmek için, bana oy verin' diyecek hâlin yok"

Türkiye’yi, yolsuzlukta bir dünya markası yaptın. Milletin anasına sövenleri, ihale manyağı ettin. Beş para etmez adamlara, beş maaş bağladın. Bu saatten sonra çıkıp; “Yolsuzluğu bitirmek için, bana oy verin” diyecek hâlin yok. Yargının üzerine çökmek için, yapmadığın kalmadı. Memlekette, haksızlık, hukuksuzluk almış başını gidiyor. Bu saatten sonra çıkıp; “Adalet için bana oy verin.” diyecek halin de yok.Tarımdaki çözümlerimizi, her fırsatta paylaşıyoruz. Çiftçimizin, köylümüzün içine düştüğü durumu, bizzat kendilerine, bu kürsüyü açarak dile getiriyoruz. Ama maalesef, bizim bütün bu uyarılarımıza rağmen, çiftçimizi görmezden gelen, yanlış tarım politikaları, ve Tarım Bakanı’nın bizzat kendisi; ülkemiz için bir kalkınma ve millî güvenlik problemi haline geldi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER