Meral Akşener'den Kendisini Kızdıran AKP'liye: 'Size Hakkımı Helal Etmiyorum, Haram Olsun Hepinize'

Bartın'da temaslarda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir vatandaşın "Kılılıçdaroğlu'nun koluna giriyorsun" sözlerine kızdı ve "Benden helallik almak zorundasınız.

Meral Akşener'den Kendisini Kızdıran AKP'liye: 'Size Hakkımı Helal Etmiyorum, Haram Olsun Hepinize'

Bartın'da temaslarda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir vatandaşın "Kılılıçdaroğlu'nun koluna giriyorsun" sözlerine kızdı ve "Benden helallik almak zorundasınız. Haram olsun hepinize, tamam mı?" diyerek tepki gösterdi.  s-1b413b66f8f8d05ea812fc447560cd9b8f831b
Kumluca beldesindeki esnaf ziyareti sırasında bir vatandaşın "Ankara'da Kılılıçdaroğlu'nun koluna giriyorsun. Kılıçdaroğlu el kaldıracak, Meral Hanım da el kaldıracak. Aldatmayın milleti." şeklindeki ifadelerine tepki gösteren Akşener, şunları söyledi:"Ben ne yaptım size, ne söyledim şimdiye kadar? Bir şey yaptım mı, hayır. Başka bir şey söyleyeceğim. Rahmetli Erbakan Hoca'ma ben ne yapmışım? Biz birlikte iktidar olduk, ben içişleri bakanlığı yaptım onun yanında. Sevgili ağabeyim unutmuşsun. Sen AK Parti'li olunca bunları unutmuşsun. Bak helallik alman lazım benden, çok ciddi söylüyorum."Akşener, vatandaşın helallik istemesi üzerine, "Etmiyorum, size hakkımı helal etmiyorum. Sen bana oy vermemekle haklısın, beğenmemekte haklısın, bu başka bir şey. Bu düşündüklerini söylemekte haksızsın. Benden helallik almak zorundasınız. Haram olsun hepinize, tamam mı? Ruzi mahşerde özellikle seninle görüşeceğiz. 'Kol kola...' Çok günah… Ne ayıp bir şey, ne zaman koluna girdim ben Kılıçdaroğlu'nun?" ifadelerini kullandı.

O anlar

O anlar O anlar 610d5d6ec3f4cfbe5ca64924.jpg
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER