Meral Akşener: 'Kadının Hakkını, Hukukunu Çiğnetmeyeceğiz'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türkiye’nin, İstanbul Sözleşmesi'nden ayrılmasına, daha önce partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmanın bir bölümünün videosunu paylaşarak tepki gösterdi. Türkiye'nin İstanbul Sözleşmesi’nden ayrılmasına tepki gösteren.

Meral Akşener: 'Kadının Hakkını, Hukukunu Çiğnetmeyeceğiz'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türkiye’nin, İstanbul Sözleşmesi'nden ayrılmasına, daha önce partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmanın bir bölümünün videosunu paylaşarak tepki gösterdi.

s-626671738e84680b6712c41ae63b33e77908ce
Türkiye'nin İstanbul Sözleşmesi’nden ayrılmasına tepki gösteren Akşener, daha önce partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmanın İstanbul Sözleşmesi ile ilgili bölümünün videosunu paylaştı.

"Kırk yılın başı doğru bir iş yaptılar, şimdi ondan da vazgeçiyorlar"

"Kırk yılın başı doğru bir iş yaptılar, şimdi ondan da vazgeçiyorlar" "Kırk yılın başı doğru bir iş yaptılar, şimdi ondan da vazgeçiyorlar" 6055fa8539ece1dd228db2e1.jpg

Akşener, paylaştığı video ile birlikte "Hedefinde kadın olan bu kirli zihniyeti besleyip, #İstanbulSözleşmesi'ni de bahane gösteren acizler bilsin ki; Kadının hakkını, hukukunu çiğnetmeyeceğiz! Bu ucube sistem değişecek, #İstanbulSözleşmesi yeniden yaşatacak!" ifadelerini kullandı.

Bunlar da ilginizi çekebilir

'Muhafazakarların Son Zaferi': İstanbul Sözleşmesi Kararını Dünya Basını Nasıl Gördü? - Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın 'Çözüm Geleneklerimizde' Açıklaması Tepkilerin Odağında - İstanbul Sözleşmesi'nin Feshedilmesine Büyük Tepki Gösteren Ceyda Düvenci'ye Gelen Akılalmaz Yorumlar
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER