Mersin'de PKK/KCK-YPG operasyonu: 15 gözaltı

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, PKK'nın eylem ve faaliyetlerinin deşifresine yönelik çalışma başlattı.

Mersin'de PKK/KCK-YPG operasyonu: 15 gözaltı


Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, PKK'nın eylem ve faaliyetlerinin deşifresine yönelik çalışma başlattı. Bu kapsamda, terör örgütünün Suriye uzantısı YPG içerisinde faaliyet yürüttüğü saptanan M.M., A.E.Ş., A.I., S.S. ve S.N.'nin, örgüt içerisindeki faaliyetlerine ilişkin fotoğrafları bulundu.

Çalışmalarda, şüphelilerden A.İ., A.Ş., M.M., F.D., M.A., B.U., G.E., B.Z., R.E. G.K.'nin, Türkiye'nin yurt içi ve sınır ötesindeki başarılı operasyonlarını itibarsızlaştırmak için sosyal medyadan terör örgütünün eylem ve faaliyetlerini, yapılarını ve mensuplarını övücü paylaşımlar yapıldığı tespit edildi.

200 polislik şafak operasyonu

Kimliği ve adresleri belirlenen zanlıların yakalanması için şafak vakti operasyon yapıldı. Dron destekli operasyona yaklaşık 200 polis katıldı.

Eş zamanlı baskınlarda bazı adreslere "koçbaşı" kullanılarak girildi. Özel harekat polisleri, operasyon yapılan adreslerdeki sokakların giriş ve çıkışlarında uzun namlulu silahlarla geniş güvenlik önlemi aldı. Polisin şüphelileri yakalama çalışması ve adreslerdeki aramaları sürüyor.

Suriye'nin kuzeyinde 6 PKK/YPG'li etkisiz hale getirildi

 

Gara'da 3 PKK'lı hava harekatıyla etkisiz hale getirildi

 

MİT, PKK/YPG'nin sözde yöneticisini etkisiz hale getirdi

 

PKK’ya darbe: 1043 adet silah ele geçirildi!

 

Polis aracına silahlı saldırıda bulunan 3 PKK'lı yakalandı!

 

Irak'ın kuzeyinde 2 PKK'lı etkisiz hale getirildi

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER