Meşhur Hacker grubu Anoynmous da gösterilere katıldı! İki kurumun sitesi erişime kapandı

ABD'nin Minnesota eyaletine emrindeki Minneapolis kentinde 46 yaşındaki siyahi yurttaş George Floyd'un polis memuru Derek Chauvi tarafından öldürülmesinin ardından başlayan protesto gösterileri ülke çapında yayılırken, ünlü Hacker grubu Anonymous da protestolara katılma kararı ald.

Meşhur Hacker grubu Anoynmous da gösterilere katıldı! İki kurumun sitesi erişime kapandı

ABD'nin Minnesota eyaletine emrindeki Minneapolis kentinde 46 yaşındaki siyahi yurttaş George Floyd'un polis memuru Derek Chauvi tarafından öldürülmesinin ardından başlayan protesto gösterileri ülke çapında yayılırken, ünlü Hacker grubu Anonymous da protestolara katılma kararı aldı.

Anoynmous'un Minneapolis Polis Teşkilatı'na (MPD) savaş bildiri etmesi sonucu Minneapolis Belediyesi ve MPD internet siteleri ulaşıma kapandı.

28 MAYIS'TA VİDEO YAYINLADILAR

Sosyal medyada Anonymous ile bağlantılı olduğu belirtilmiş bir grupta, sesi değiştirilmiş ve Guy Fawkes maskesi takmış bir kişinin bulunduğu görüntü yayınlandı. Görüntüdeki kimliği belirsiz birey şu ifadeleri kullandı:

"İnsanları öldüren ve diğer suçlara karışan polisler de tıpatıp bizler gibi yargılanmalı. Huysuz takdirde, istediklerini yapabilme yetkileri olduğunu sanacaklar. Kendilerini emniyette tutmayı vaat eden bu teşkilatların yolsuzluk ve şiddetine maruz kalmak halka yetti. Geçtiğimiz yılda gerçekleşen olaylar sonucunda, çoğu insan sizin bizi kurtarmak için orada olmadığınızı anlamaya başladı. Aksine bizleri ezmek ve suçlu iktidar sınıflarının iradesini kullanmak için burada olduğunuzu öğrenmeye başladı. Denetim edenlere düzeni temin etmek için buradasınız, denetim edilenleri korumak için değil. Aslında elitlerin küresel zorlama sistemini devam ettirmek için kullandığı mekanizmasınız ve dünya sonunda buna karşısında uyanıyor. Bu polisler yargılanmalı, bilhassa Chauvin cinayetle suçlanmalıdır. Ne yazık ancak sizin yozlaşmış teşkilatınızın adaleti yerine getireceğine inanmıyoruz. bu nedenle suçlarınızı dünyaya ifşa edeceğiz. Bizi bekleyin"

Ünlü Hacker grubu Anoynmous da gösterilere katıldı! İki kurumun sitesi erişime kapandı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER