Meslekten Atılan Ali Edizer'den Açıklama: 'Emekli Olayım Diyordum, Şimdi Vazgeçtim'

Yaptığı paylaşımlarla tepki çeken, erkeklere boşanmak yerine ikinci eş tavsiyesinde bulunan, Menzil Tarikatı'na yakın olduğu iddia edilen ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın talimatıyla tabiplik görevinden el çektirilen Ali Edizer, "İki yıldır emekli olayım, diyordum, şimdi v.

Meslekten Atılan Ali Edizer'den Açıklama: 'Emekli Olayım Diyordum, Şimdi Vazgeçtim'

Yaptığı paylaşımlarla tepki çeken, erkeklere boşanmak yerine ikinci eş tavsiyesinde bulunan, Menzil Tarikatı'na yakın olduğu iddia edilen ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın talimatıyla tabiplik görevinden el çektirilen Ali Edizer, "İki yıldır emekli olayım, diyordum, şimdi vazgeçtim" dedi.

s-9cd9c4200d14dbeba127672c0b49fde050e3ad
Eski adıyla GATA, yeni adıyla Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başhekim yardımcısı olarak görev yapan Dr. Ali Edizer, medeni kanunu hedef alan, erkeklere ikinci eş tavsiyesinde bulunması nedeniyle önce görevinden uzaklaştırılmış, ardından da, meslekten el çektirilmişti.

Edizer'in paylaşımı

Bu açıklamanın ardından yeni bir paylaşım daha yapan Edizer, "Açığa alınmak derken?' Bizim açıkta olması gereken her şeyimiz açıktaydı zaten. Kapalı olması gereken de bizimle mezara gider; yaverliğimizin sırları gibi" dedi.

Edizer son olarak da Erdoğan'ın bir tweetini paylaştı

Neler yaşanmıştı?

GEAH'da Başhekim Yardımcısı Şahıs, Medeni Kanun ile Savaştıklarını Açıkladı: 'Zina ve Fuhuş Serbestliği' - Çok Eşliliği Savunmuştu: GEAH'da Başhekim Yardımcısı Ali Edizer, Görevinden Alındı - Çok Eşliliği Savunan Ali Edizer Doktorluk Görevinden de Açığa Alındı - Eski Sağlık Bakanı Akdağ'dan Ali Edizer Açıklaması: 'Bu Arkadaş Anormal'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER