Meteoroloji'den Marmara Uyarısı: Yarın Kuvvetli Sağanak Bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın (cumartesi günü)  İstanbul, Yalova, Sakarya, Kocaeli ve Bilecik ile Bursa'nın kuzey ve doğusunda aralıklı ve yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada,.

Meteoroloji'den Marmara Uyarısı: Yarın Kuvvetli Sağanak Bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın (cumartesi günü)  İstanbul, Yalova, Sakarya, Kocaeli ve Bilecik ile Bursa'nın kuzey ve doğusunda aralıklı ve yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu.

s-66d56ccf58b9766d3b6a4354f6cf0d029ae2ed
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Cumartesi günü ilk saatlerden itibaren İstanbul'da zamanla Yalova, Sakarya, Kocaeli ve Bilecik ile Bursa'nın kuzey ve doğusunda aralıklı ve yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi. SBK ile Yargıtay Üyesinin Buluşmasını Konu Alan Haberlere Erişim Engeli - Erdoğan'dan Tank Palet Fabrikasına Ziyaret: 'Burası Devletin Malı ve Öyle Kalacak' - Elmalı Davası: İstismar Mağduru Çocukları Babaanneden Ayıran Rapor
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER