'MHP’nin Başına Geçmek Şereftir' Diyen Perinçek’e Yanıt Geldi: 'Birlikte Çay Bile İçmeyiz'

Katıldığı bir televizyon programında “MHP’nin başına geçmek şereftir" diyen Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'e MHP’den yanıt geldi: "Birlikte çay içmemiz bile mümkün değil" Perinçek iki gün önce Haber Global yayınında “MHP’nin başına geçmek şereftir.

'MHP’nin Başına Geçmek Şereftir' Diyen Perinçek’e Yanıt Geldi: 'Birlikte Çay Bile İçmeyiz'

Katıldığı bir televizyon programında “MHP’nin başına geçmek şereftir" diyen Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'e MHP’den yanıt geldi: "Birlikte çay içmemiz bile mümkün değil"

s-3581bb760b830f041286198e8bcf9e2318038f
Perinçek iki gün önce Haber Global yayınında “MHP’nin başına geçmek şereftir. MHP bugün vatansever bir parti. MHP vatansever bir konumda. Türkiye’nin bütünlüğü için çalışıyor, teröre karşı mücadele veriyor, Amerika’ya karşı duruyor, onun için MHP’nin başında olmak bir suç değil” ifadelerini kullanmıştı.

Detaylar için

Doğu Perinçek: 'MHP'nin Başına Geçmekten Şeref Duyarım' -

"Çay içmemiz bile mümkün değil"

s-ea9ad22bdbfec6b6ccd81001f2a8b5d18a10e8
Hürriyet’te yer alan habere göre, MHP kaynakları, Perinçek’in sözlerine şu yanıtı verdi:“MHP’nin Doğu Perinçek’e bakışı bellidir. MHP’nin Perinçek ile aynı yerde anılması hoş bir şey değil, şiddetle karşıyız biz bu duruma. Herhangi bir ilişkimiz, beraber hareket etmemiz, çay içmemiz bile mümkün değildir. 12 Eylül’den evvel ülkücü yöneticilerin hepsini Aydınlık Gazetesi’nde hedef göstermiştir. Gazetelere tam boy ilan verip adını, okulunu, adresini yayınlamıştır. MHP’ye üye olması bile mümkün değildir, bu şekilde kabul edilemez.” Prof. Dr. Uğur Şahin ve Dr. Özlem Türeci'ye Liyakat Nişanı Verilecek - LDP'den 'Kazıklı' Vergi Haftası Protestosu: 'Gidip Donumuzu Bıraktık' - Hollywood Yıldızları Jason Statham ve Guy Ritchie, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Doğum Gününü Kutladı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER