Milli Savunma Bakanlığı’ndan ‘Tarikat Merkezinde Amiral’ Açıklaması: 'Her Yönüyle Dikkatle İnceleniyor'

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada Amiralin tarikat görüntüleri her yönüyle inceleniyor” ifadeleri kullanıldı. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), tarikat merkezindeki amiralin görüntülerine ilişkin inceleme başlattıklarını duyurdu. Bir amirale ait olduğu iddia.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan ‘Tarikat Merkezinde Amiral’ Açıklaması: 'Her Yönüyle Dikkatle İnceleniyor'

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada Amiralin tarikat görüntüleri her yönüyle inceleniyor” ifadeleri kullanıldı.

s-24c7a726ee12e03dc36994498dcae82bdebe68
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), tarikat merkezindeki amiralin görüntülerine ilişkin inceleme başlattıklarını duyurdu. Bir amirale ait olduğu iddia edilen tarikat merkezi görüntülerine ilişkin askeri kaynaklardan bilgilendirme de yapıldı.

'Her yönüyle dikkatle inceleniyor'

s-460467f1141d441ef4cd2672b67326edb39f74
NTV’nin aktardığına göre; Askeri kaynaklar ”sosyal medyada yer alan bu ve benzeri her türlü paylaşım gerçekliği başta olmak üzere her yönüyle dikkatle inceleniyor” ifadesini kullandı.Öte yandan Harp Okullarına giriş yönetmeliğinden “irticai faaliyete karışmamış olma” şartının kaldırılmasına ilişkin tartışma sürüyor.Milli Savunma Bakanlığı değişiklikle ilgili açıklama yaptı . Açıklamada “Yayımlanan Yönetmelikte yer alan düzenleme daha geniş kapsamlı, güncel mevzuata uygun ve daha somut” olduğu vurgulandı. Artvin'de Son Beş Yıldır Kadın Cinayeti İşlenmiyor - Van Gogh’un ‘Montmartre’deki Sokak Manzarası’ Tablosu 13 Milyon Euroya Satıldı - Hollanda'dan Yeni Bir Koronavirüs Deneyi: 200 Kişi Yunanistan'a Tatile Gönderilecek
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER