Model Brittany Rhea Phillips, üzerinden geçen aracın altında can verdi! Ezen kişi çocuğunun babası çıktı

Model ve iş kadını Brittany Rhea Phillips, geçtiğimiz cumartesi günü Mississippi eyaletinin Oktibbeha kentinde cadde üzerinde yürürken kendisine arkadan çarpıp üzerinden geçen aracın altında kaldı.

Model Brittany Rhea Phillips, üzerinden geçen aracın altında can verdi! Ezen kişi çocuğunun babası çıktı

Model ve iş kadını Brittany Rhea Phillips, geçtiğimiz cumartesi günü Mississippi eyaletinin Oktibbeha kentinde cadde üzerinde yürürken kendisine arkadan çarpıp üzerinden geçen aracın altında kaldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Brittany'e çarpıp ezerek öldüren kişinin 30 yaşındaki eski erkek arkadaşı polis James Heath Kitchens olduğu ortaya çıkınca polis tarafından gözaltına alındı.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Polis, eski kız arkadaşı ve oğlunun annesi olan Britnnay'ı kasten öldürmekten yargılanacak olan James'in cinayeti aile sebeplerden dolayı işleme ihtimalinin çok yüksek olduğunu belirtti. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Asgari ücretlinin heyecanla beklediği tarih netleşti! Maaş zammı için ilk raunt başlıyorAsgari ücretlinin heyecanla beklediği tarih netleşti! Maaş zammı için ilk raunt başlıyorSatılık ya da kiralık ilanı değil! Evinin camına astığı yazıya bakan bir daha bakıyorSatılık ya da kiralık ilanı değil! Evinin camına astığı yazıya bakan bir daha bakıyorKarantinadaki oğluna ekmek götürürken, gördükleri karşısında ağladıKarantinadaki oğluna ekmek götürürken, gördükleri karşısında ağladı Model Brittany Rhea Phillips, üzerinden geçen aracın altında can verdi! Ezen kişi çocuğunun babası çıktıModel Brittany Rhea Phillips, üzerinden geçen aracın altında can verdi! Ezen kişi çocuğunun babası çıktıModel Brittany Rhea Phillips, üzerinden geçen aracın altında can verdi! Ezen kişi çocuğunun babası çıktıModel Brittany Rhea Phillips, üzerinden geçen aracın altında can verdi! Ezen kişi çocuğunun babası çıktıModel Brittany Rhea Phillips, üzerinden geçen aracın altında can verdi! Ezen kişi çocuğunun babası çıktı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER