MSB Açıkladı: Sarıklı Amiral Görevden Alındı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Ankara'da bir tarikat merkezindeki görüntüleriyle gündeme gelen Tuğamiral Mehmet Sarı'nın görevden alındığını açıkladı. Ankara'da bir tarikat merkezindeki fotoğraflarının ardından kamuoyunda 'sarıklı amiral' olarak dikkat çeken Tuğgeneral Me.

MSB Açıkladı: Sarıklı Amiral Görevden Alındı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Ankara'da bir tarikat merkezindeki görüntüleriyle gündeme gelen Tuğamiral Mehmet Sarı'nın görevden alındığını açıkladı.

s-cf728c410c11295b38f7347b2375619351f79d
Ankara'da bir tarikat merkezindeki fotoğraflarının ardından kamuoyunda 'sarıklı amiral' olarak dikkat çeken Tuğgeneral Mehmet Sarı görevden alındı. NTV'nin haberine göre Bakanlık'tan yapılan açıklamada, Tuğgeneral Mehmet Sarı hakkında Milli Savunma Bakanlığı Yüksek Disiplin Kurulu'nda işlemin devam ettiği belirtildi.Bakanlık açıklamasında kamuoyunda sarıklı amiral olarak bilinen Mehmet Sarı'nın soruşturma başladıktan hemen sonra görevden alındığı belirtildi.Tuğgeneral Mehmet Sarı'nın geçtiğimiz aylarda Ankara'da bir tarikat merkezinde üniformasının üstüne giydiği cübbe ve sarıkla görüntüleri ortaya çıkmış Sarı hakkında idari soruşturma başlatılmıştı. Montrö Bildirisiyle Yeniden Gündeme Gelen 'Cübbeli ve Sarıklı Amiral' Hakkında Neler Biliniyor?
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER