Müge Anlı Lafını Esirgemedi! Safiye Çallı'nın İki Evini Satıp Arsa ve Araba Alan Türkücü Sonunda Konuştu

25 yıllık evliliğini noktaladıktan sonra sosyal medyadan tanıştığı türkücü Cüneyt'in 2 evini alıp kendisine arsa ve araba aldığını ve dolandırıldığını iddia eden Safiye Çallı, Müge Anlı'nın kapısını çalmıştı. 47 yaşındaki Çallı, gözyaşları içerisinde 15 ya.

Müge Anlı Lafını Esirgemedi! Safiye Çallı'nın İki Evini Satıp Arsa ve Araba Alan Türkücü Sonunda Konuştu

25 yıllık evliliğini noktaladıktan sonra sosyal medyadan tanıştığı türkücü Cüneyt'in 2 evini alıp kendisine arsa ve araba aldığını ve dolandırıldığını iddia eden Safiye Çallı, Müge Anlı'nın kapısını çalmıştı.

47 yaşındaki Çallı, gözyaşları içerisinde 15 yaş küçük türkücü sevgilisine evlenme vaadiyle Ankara ve Ordu'daki iki evini ve temizlik yaparak biriktirdiği paraları kaptırdığını anlatmıştı.

Safiye Çallı'nın yaklaşık 700 bin TL'lik evlerini sattığı iddia edilen türkücünün eski eşi Melek, kendisiyle 7 ay evli kaldığını ve şu an boşanma sürecinde olduğunu bildirerek şahsın dolandırıcı olduğunu yeni öğrendiğini aktarmıştı.

Buradan detaylara bakabilirsiniz;

Kendisinden 15 Yaş Küçük Türkücü Sevgilisine Bütün Parasını Kaptıran Müge Anlı'daki Safiye'nin Hikayesi
Müge Anlı'dan yardım isteyen Safiye Çallı, Faceb... 384 23 Kasım, 16:55

Bugün de canlı yayına iddiaları yanıtlamak için türkücü Cüneyt ve ailesi katıldı. Cüneyt'in ailesi oğullarının Safiye'den para aldığını doğruladı.

Cüneyt de Safiye'nin kendisine çalışma dediğini ve paraları da birlikte yediklerini söyledi. Üstüne de Safiye'nin "Çalışırsan intihar ederim." dediğini iddia etti.

Bu sözlerinin ardından da Müge Anlı, TDK'dan "Jigolo" tanımını okuyarak "Bu işi mi yapıyorsunuz?" sorusunu yöneltti.

Cüneyt de yarın canlı yayına çıkacağını söyledi. Bakalım neler olacak?
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER