Nehirde aniden ortaya çıkan timsah, 8 yaşındaki kız çocuğunu tek hamlede yuttu

Endonezya'nın Buru adasında korkunç bir olay yaşandı.

Nehirde aniden ortaya çıkan timsah, 8 yaşındaki kız çocuğunu tek hamlede yuttu

Endonezya'nın Buru adasında korkunç bir olay yaşandı. 8 yaşındaki Suci Ramadhani isimli kız çocuğu, arkadaşlarıyla beraber yıkanmak için Teluk Kayeli Nehri'ne girdi. Kız çocuğu ve arkadaşları bir süre nehirde yıkanıp, eğlendi. Ancak daha sonra kimsenin aklına gelmeyecek bir olay yaşandı.

BİR ANDA ORTAYA ÇIKIP, KIZI YUTTU

Kızların eğlendiği sırada bir anda ortaya çıkan dev timsah, hedefine aldığı Suci Ramadhani'yi tek hamlede yutmayı başardı. Çevredekiler, kızın timsah tarafından kafasından yakalandığı görmesinin ardından hayvana doğru mızrak yağdırdı. Fakat başarılı olamadılar.

HEMEN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Suci Ramadhani'nin timsah tarafından yutulmasının ardından kızın cansız bedenini bulmak için hemen timsah aranmaya başladı. Bir gün boyunca ortalık görünmeyen timsah, ertesi gün ekipler tarafından tespit edildi. Timsahın karnını açan yetkililer, genç kızın kalıntılarını bulamadı. Ekipler ancak iki gün sonra yapılan çalışmalarda nehirde kızın kalıntılarını tespit etti.

Haberler.com - Son Dakika Haberleri Barış Yahya Çinçin Barış Yahya Çinçin Gündem Editörü Haberler.com - Son Dakika Haberleri/beğendim/alkışladım/beğenmedim/güldüm/üzüldüm/sinirlendim/şaşırdım
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER