Netflix CEO'su Ted Sarandos'tan Son Şovu ile Eleştiri Yağmuruna Tutulan Ricky Gervais'e Destek!

Son dönemlerde içerik kapsayıcılıkları ile ilgili büyük bir eleştiri yağmuruna tutulan Netflix tartışması hız kesmeden devam ediyor. Geçen sene Dave Chappelle ile ilgili çıkan tartışma, 'Super Nature' adlı son gösterisini gerçekleştiren Ricky Gervais ile devam ediyor.

Netflix CEO'su Ted Sarandos'tan Son Şovu ile Eleştiri Yağmuruna Tutulan Ricky Gervais'e Destek!

Son dönemlerde içerik kapsayıcılıkları ile ilgili büyük bir eleştiri yağmuruna tutulan Netflix tartışması hız kesmeden devam ediyor.

Geçen sene Dave Chappelle ile ilgili çıkan tartışma, 'Super Nature' adlı son gösterisini gerçekleştiren Ricky Gervais ile devam ediyor. Gervais'in tepki çekmesine neden olan şovu, bazı Netflix kullanıcılarının üyeliklerini iptal etmekle tehdit etmesine kadar uzandı. Bu tartışma sürerken yeni bir isim dahil oldu. Netflix'in CEO'su olan Ted Sarandos, beklenmedik açıklamaları ile gündemde.

'Farklı görüşlere, farklı zevklere ve farklı tarzlara sahip birçok farklı insan için program yapıyoruz.'

Önceki seferlerde olduğu gibi ünlü komedyene destek veren Sarandos, 'Farklı görüşlere, farklı zevklere ve farklı tarzlara sahip birçok farklı insan için program yapıyoruz ve yine de her şeyi herkes için yapmıyoruz. Herkes için bir şeyler istiyoruz ama her şey herkes için olmayacak.' sözleri ile gündeme gelmişti.

'Chappelle ve Gervais için de geçerli '

Rick Gervais'in Netflix üzerinden izlenebilen özel gösterisini saran tartışmaları o kadar derinden irdelemediğini belirten Sarandos, söylediklerinin Chappelle ve Gervais için de geçerli olduğunu belirterek gündemdeki yerini aldı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER