Norveç Hakkında İzlenimlerini Anlatan ve 'Bir Daha da Gelmem' Diyen Fatih Koparan'ı Dinlerken Derin Düşüncelere Dalacaksınız!

Fatih Koparan, Norveç seyahati sırasında yaşadığı 'ilginç' şeyleri anlattı.

Norveç Hakkında İzlenimlerini Anlatan ve 'Bir Daha da Gelmem' Diyen Fatih Koparan'ı Dinlerken Derin Düşüncelere Dalacaksınız!

Fatih Koparan, Norveç seyahati sırasında yaşadığı 'ilginç' şeyleri anlattı. Devletin vatandaşa güvenmesini ve diğer yaşadıklarını hakkında ironi yapan Fatih Koparan'ı dinlerken çok şey düşüneceksiniz.

İşte o ironi dolu video:

İşte o ironi dolu video:İşte o ironi dolu video:

İşi dolayısıyla yılın 6 ayını seyahate ayırabilen Fatih Koparan, dünyayı gezerken yaşadığı deneyimleri sık sık, Twitter'da YouTube'da ve kesfetmek.com isimli internet sitesinde anlatıyor.

İşi dolayısıyla yılın 6 ayını seyahate ayırabilen Fatih Koparan, dünyayı gezerken yaşadığı deneyimleri sık sık, Twitter'da YouTube'da ve kesfetmek.com isimli internet sitesinde anlatıyor.İşi dolayısıyla yılın 6 ayını seyahate ayırabilen Fatih Koparan, dünyayı gezerken yaşadığı deneyimleri sık sık, Twitter'da YouTube'da ve kesfetmek.com isimli internet sitesinde anlatıyor.

Dünya seyahatlerini ise şu sözlerle anlatıyor Fatih Koparan: 'Daha çocukken Gelişim Coğrafya ansiklopedileriyle başlayan seyahat tutkum büyüdükçe gerçekleşmeye başladı ve küçükken haritalar üzerinde seyahat ettiğimi hayal ettiğim birçok ülkeyi görme şansım oldu.'

Dünya seyahatlerini ise şu sözlerle anlatıyor Fatih Koparan: 'Daha çocukken Gelişim Coğrafya ansiklopedileriyle başlayan seyahat tutkum büyüdükçe gerçekleşmeye başladı ve küçükken haritalar üzerinde seyahat ettiğimi hayal ettiğim birçok ülkeyi görme şansım oldu.'Dünya seyahatlerini ise şu sözlerle anlatıyor Fatih Koparan: 'Daha çocukken Gelişim Coğrafya ansiklopedileriyle başlayan seyahat tutkum büyüdükçe gerçekleşmeye başladı ve küçükken haritalar üzerinde seyahat ettiğimi hayal ettiğim birçok ülkeyi görme şansım oldu.'

'Bitmeyen bir merak ile yürüyebildiğim sürece geziyor olacağım' diye de ekliyor.

'Bitmeyen bir merak ile yürüyebildiğim sürece geziyor olacağım' diye de ekliyor.'Bitmeyen bir merak ile yürüyebildiğim sürece geziyor olacağım' diye de ekliyor.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER