Norveç'te yasaklı yerlerin fotoğrafını Ruslar yakalandı

Norveç polisi bugün, 11 Ekim'de, 1'i kadın 4 Rus vatandaşının arabalarının durdurulduğu ve ellerinde "fotoğraf ekipmanı ve birçok fotoğraf" bulunduğunu duyurdu.

Norveç'te yasaklı yerlerin fotoğrafını Ruslar yakalandı


Norveç polisi bugün, 11 Ekim'de, 1'i kadın 4 Rus vatandaşının arabalarının durdurulduğu ve ellerinde "fotoğraf ekipmanı ve birçok fotoğraf" bulunduğunu duyurdu. Neyin fotoğrafını çektikleri söylenmeyen kişilerin turist olduğu ve Finlandiya'dan Norveç'e geldikleri ifade edildi.

Yetkililer olayın, 11 Ekim'de, ülkenin herhangi bir yerinde uçurduğu düşünülen iki insansız hava aracıyla sınır kapısında gözaltına alınan 50 yaşındaki Rus ile doğrudan bağlantısının olmadığını bildirdi. Olayla ilgili ayrıntılı bilgi gelmedi.

Ne olmuştu?

14 Ekim'de Norveç ile Rusya arasındaki tek geçiş noktası olan Storskog Sınır Kapısı'nda rutin kontrol sırasında gümrük memurları, kimliği açıklanmayan Rus vatandaşının valizinde ​​iki insansız hava aracı ve birkaç elektronik depolama cihazı bulmuştu.

11 Ekim'de gözaltına alınan bu kişinin, Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın ardından yürürlüğe giren yaptırımları ihlal ettiğinden şüphe ediliyor.

Norveç'te Rus vatandaşı iki insansız hava aracıyla gözaltına alındı

Norveçli kuruluş: Yunanistan'ın adaları silahlandırması 'provokasyon'

Danimarka ve Norveç'ten enflasyon açıklaması

Norveç, tren istasyonlarında kısıtlamaya gidiyor

Enerji krizi Norveçlilerin alışkanlıklarını değiştiriyor

Norveç gazını Polonya'ya taşıyacak boru hattı açıldı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER