O An: Çöp Konteynerinin Üzerinden Havuzdaki Akranlarını Seyreden Çocuğa Sürpriz

Antalya'da kağıt toplayıcısı 10 yaşındaki çocuğun, bir çöp konteynerinin üzerine çıkarak yaşıtlarının yüzdüğü havuzu seyrettiği anlar fotoğraf karesine yansıdı.Konyaaltı ilçesinde, kağıt toplayarak ailesinin geçimine katkıda bulunan M.H., çöp konteynerinin üzerin.

O An: Çöp Konteynerinin Üzerinden Havuzdaki Akranlarını Seyreden Çocuğa Sürpriz

Antalya'da kağıt toplayıcısı 10 yaşındaki çocuğun, bir çöp konteynerinin üzerine çıkarak yaşıtlarının yüzdüğü havuzu seyrettiği anlar fotoğraf karesine yansıdı.

s-dd778cc4b12a25acf8a9ae409f3ed9b709bc3a
Konyaaltı ilçesinde, kağıt toplayarak ailesinin geçimine katkıda bulunan M.H., çöp konteynerinin üzerine çıkıp, lüsk bir sitenin havuzunda oynayan akranlarını izledi. M.H.'nin, site bahçesini çeviren brandanın yırtık kısmından havuzda eğlenen çocukları izlediği anlar, bir vatandaş tarafından fotoğraflandı.

Fotoğrafı gören Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen de hemen harekete geçti ve M.H. ile kardeşlerini alarak havuza götürdü.

s-0b60ab8ff500b813e74ceb2c40de86de81cb7f
Fotoğrafın Hurma mahallesinde çekildiği saptandı. Mahalleye giden belediye ekipleri, 2 gün boyunca aradıkları M.H.'yi kağıt toplarken buldu. M.H. ile 3 kardeşi, bir spor merkezine götürüldü. Burada havuza giren kardeşler diğer çocuklarla da oynadı.

Kardeşler, daha sonra da Antalya Akvaryum'a götürüldü

Kardeşler, daha sonra da Antalya Akvaryum'a götürüldü Kardeşler, daha sonra da Antalya Akvaryum'a götürüldü 5f19602828b65825402f5795.jpg
Gün boyu keyifli anlar geçiren 4 kardeş, belediye ekiplerince, Kepez ilçesindeki evlerine götürülerek, ailelerine teslim edildi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER