Ömer Tuğrul İnançer vefat etti

Yazar, avukat ve mutasavvıf Ömer Tuğrul İnançer İstanbul'da hayatını kaybetti. 76 yaşındaki Ömer Tuğrul İnançer'in gece saatlerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Ömer Tuğrul İnançer vefat etti

Yazar, avukat ve mutasavvıf Ömer Tuğrul İnançer İstanbul'da hayatını kaybetti.

76 yaşındaki Ömer Tuğrul İnançer'in gece saatlerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Karagümrük'teki Pir Nurettin Cerrahi tekkesinin son postnişini olarak bilinen Ömer Tuğrul İnançer'in yarın İstanbul'da toprağa verileceği belirtildi.

İNANÇER İÇİN TAZİYE MESAJLARI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "Çok kıymetli mutasavvıf ve gönül insanı Ömer Tuğrul İnançer Beyefendi’nin vefatından derin bir teessür duymaktayım. Sayın İnançer’e Allah’tan rahmet diliyor, ailesine ve tüm sevenlerine sabrı cemil niyaz ediyorum. Mekânı cennet, derecatı âli olsun." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Ömer Tuğrul İnançer'in vefatının ardından Twitter'da yaptığı paylaşımda, "Güzel insan Ömer Tuğrul İnançer beyefendi rahmet-i Rahman'a kavuştu. Rabbinin sevgili bir kulu, ebediyet yurdunun bir eri olarak yaşadı. İman, ahlak, erdem, şefkat, merhamet ve güzellik yoluna adanmış bir ömür... Cemali de güzeldi, celali de. Mekanı cennet, makamı âli olsun" ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ise taziye mesajında, "Âlem-i Cemâl'e göç eden, günümüzün tasavvuf bilgelerinden, gönül, fikir ve kültür insanı Ömer Tuğrul İnançer'e Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Mekânı cennet, makamı âlî olsun" dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'nin annesi vefat etti

Japonya'nın ilk kadın foto muhabirlerinden Sasamoto vefat etti

Akit Medya İcra Kurulu Başkanı Karahasanoğlu vefat etti

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER