Özgür Özel'den Erdoğan'a 'Erzincan Depremi' Yanıtı: 'Atatürk'e Saldırıyor'

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, 1939 Erzincan depremi üzerinden CHP'yi hedef alan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt verdi.

Özgür Özel'den Erdoğan'a 'Erzincan Depremi' Yanıtı: 'Atatürk'e Saldırıyor'

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, 1939 Erzincan depremi üzerinden CHP'yi hedef alan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt verdi. Özel, "Çemkirdiği Atatürk, suçladığı Atatürk, saldırdığı Atatürk" dedi.

s-498f959907a4009be50bdc2db91376df702803
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, 1939 Erzincan depremi üzerinden partisine yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt verdi.Erdoğan'ın ifadeleri için "saçmalık" diyen CHP'li Özel "Bu rezaletin son bulduğunu biz de göreceğiz, bütün vatandaşlarımız da görecek" dedi.

"Söyleyecek söz bulamıyoruz"

"Söyleyecek söz bulamıyoruz""Söyleyecek söz bulamıyoruz" Erzincan depreminin Atatürk'ün ölümünden bir yıl sonra gerçekleştiğine dikkati çeken Özel, "O güne kadar ülkeyi Atatürk yönetmiş. Çemkirdiği Atatürk, suçladığı Atatürk, saldırdığı Atatürk. Bir hafta önceki depremin sorumluluğunu alma, vatandaşa yükle. Elazığ'daki depremin sorumluluğunu alma, vatandaşa yükle. Maden kazasında ölen madenciyi suçla. 1939'daki depremden Faik Öztrak'ın dedesi sorumluymuş. Gerçekten söyleyecek söz bulamıyoruz" diye konuştu.

Erdoğan ne demişti?

Erdoğan: '1939'daki Depremde 33 Bin Kişi Öldü, CHP Sözcüsünün Dedesi İçişleri Bakanıydı' - Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün depremle ilgili konuşmasında CHP'yi hedef aldı. 1939 Erzincan depreminde CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın dedesinin İçişleri Bakanı olduğunu belirten Erdoğan, "33 bin vatandaşımız o zaman ebediyete intikal ettiler. Kalkıp da geriye bakıp neler olmuş bunu sorgulama hassasiyetini göstermeyen bu zihniyet, kalkıyor bu yalan yanlış ifadeleri kullanabiliyor" dedi.

Erdoğan'ın çıkışına sosyal medyadan yoğun tepki geldi

CHP Büyük Patlama'da Neredeydi? Erdoğan'ın 'Erzincan Depremi' Açıklamasına Gelen Tepkiler
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER