Pakdemirli: 'İyiye Gidiş Var, 57 Yangın Kontrol Altında'

Orman yangınlarıyla ilgili bilgi veren Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "İyiye gidiş var, 57 yangın kontrol altında" dedi. Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu aç.

Pakdemirli: 'İyiye Gidiş Var, 57 Yangın Kontrol Altında'

Orman yangınlarıyla ilgili bilgi veren Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "İyiye gidiş var, 57 yangın kontrol altında" dedi.

s-de74066ecef674544b1e0596e8ca151812fd13
Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu açıklama yapıyor.Bakan Pakdemirli'nin açıklamaları şu şekilde:İyiye gidiş var, 57 yangın kontrol altında. Tüm yangınlara 3 uçak, 9 tane insansız hava aracı, bir insansız helikopter, yangın söndürme tankı, 38 helikopter, 680 arazöz, 55 iş makinesi, tüm kamu kurumlarından 4 binin üzerindeki personelle mücadelemizi devam ettiriyoruz. Üç Antalya'da bir de Muğla'da kaybımız var. Hava şartlarından bahsetmeye gerek yok. Salı gününe kadar devamı bekleniyor. Ormanlık alanların yanından geçerken dikkatli olalım.Ayrıntılar geliyor...
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER