Peker Yine Pazar Gününü İşaret Etti: 'Hem Bir Kolunuzu Hem Bir Bacağınızı Kopartacağım'

Hakkında yakalama kararı çıkartılan organize suç örgütü lideri Sedat Peker, “Bu pazar günü hem bir kolunuzu hem bir bacağınızı kopartacağım” dedi. Hakkında yakalama kararı çıkartıldığı bildirilen organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Twitter’dan yaptığı so.

Peker Yine Pazar Gününü İşaret Etti: 'Hem Bir Kolunuzu Hem Bir Bacağınızı Kopartacağım'

Hakkında yakalama kararı çıkartılan organize suç örgütü lideri Sedat Peker, “Bu pazar günü hem bir kolunuzu hem bir bacağınızı kopartacağım” dedi.

s-4e8bd4c423a0d2b96ea06d018cbbde24767f10
Hakkında yakalama kararı çıkartıldığı bildirilen organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Twitter’dan yaptığı son paylaşımda pazar gününü işaret etti. Peker; "Seven dostlarıma korku salmak için Sedat Peker'i aldık, Türkiye'ye geliyoruz diyorsunuz. Ben buradayım. Hadsize had bildirmek adettendir. Bu pazar günü hem bir kolunuzu hem bir bacağınızı kopartacağım. (mecazi anlamda)" ifadelerini kullandı.

Ayrıca bakınız

Faili Meçhul Cinayetlerden Uyuşturucu Ticaretine... Sedat Peker 7. Videoda Neler Anlattı? - Süleyman Soylu, Gazetecilerin Karşısında Sedat Peker'in İddialarına Cevap Verdi - Sedat Peker Hakkında Yakalama Kararı Çıkarıldı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER