Pınar Gültekin Cinayeti: Katil Zanlısı Cemal Metin Avcı'nın Kardeşi Mertcan Avcı, 'Delil Karartmak' Suçlamasıyla Tutuklandı

Muğla'da öldürülen üniversite öğrencisi Pınar Gültekin cinayetiyle ilgili tutuklanan katil zanlısı Cemal Metin Avcı'nın kardeşi Mertcan Avcı gözaltına alındı.'Delil karartmak' suçlamasıyla adliyeye sevk edilen 26 yaşındaki Mertcan Avcı tutuklandı. Telefon sinyallerinden tesp.

Pınar Gültekin Cinayeti: Katil Zanlısı Cemal Metin Avcı'nın Kardeşi Mertcan Avcı, 'Delil Karartmak' Suçlamasıyla Tutuklandı

Muğla'da öldürülen üniversite öğrencisi Pınar Gültekin cinayetiyle ilgili tutuklanan katil zanlısı Cemal Metin Avcı'nın kardeşi Mertcan Avcı gözaltına alındı.

'Delil karartmak' suçlamasıyla adliyeye sevk edilen 26 yaşındaki Mertcan Avcı tutuklandı.

Telefon sinyallerinden tespit edildi

s-ff317ae574acff1d3529285c0e1f878ae988f9
Muğla'da, Cemal Metin Avcı tarafından öldürülen Pınar Gültekin cinayeti ile ilgili yeni bir gelişme ortaya çıktı.DHA'nın aktardığı bilgiye göre, katil zanlısı Avcı'nın kardeşinin telefonunun HTS kayıtları, jandarma incelemesine göre olay günü, ağabeyi ile aynı zaman diliminde, aynı bölgede olduğunu gösterdi. Yaşanan bu gelişme üzerine dün sabah Mertcan Avcı da Akyaka'da ailesiyle kaldığı evde gözaltına alındı. Avcı'nın jandarmadaki ifadesinde, "Ben ağabeyime yardım etmedim. Delil karartmak gibi bir niyetim asla olamaz" dediği öğrenildi.

Mertcan Avcı, 'Herhangi bir şey görmedim' dedi

s-da70bafaf3ebfb5d304cedcdbe1cbf0b05dcab
Bağ evinde bulunan depodan içki almak için eve gittiğini ileri süren Mertcan Avcı'nın, "İş yeri için biraları almaya gidiyordum. Herhangi bir şey görmedim. Zaten içkileri alıp geri çarşıya indim" dediği belirtildi.Mertcan Avcı, dün akşam 'delil karartmak' suçlamasıyla sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Bir süre kayıp olan Pınar Gültekin'in cansız bedeni, 21 Temmuz'da bulunmuştu...

Acı Haber Geldi: Muğla'da Kayıp Olan Üniversite Öğrencisi Pınar Gültekin'in Cesedi Ormanlık Alanda Bulundu -

Gültekin'in annesi, 'Tek kişi değildi' diyerek soruşturmanın genişletilmesini istemişti.

Pınar Gültekin'in Annesi: 'Oraya Gittim, Kameralara Baktım, Tek Kişi Değildi'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER