Polis Memurundan Balkondaki Vatandaşa: 'Lan Kes Sesini Yavşak, Gir İçeri'

Dün İstanbul Beyoğlu'nda LGBTİ+ Onur Haftası Yürüyüşü için toplananlara polis müdahale etti.

Polis Memurundan Balkondaki Vatandaşa: 'Lan Kes Sesini Yavşak, Gir İçeri'

Dün İstanbul Beyoğlu'nda LGBTİ+ Onur Haftası Yürüyüşü için toplananlara polis müdahale etti. Gaz bombası kullanımına tepki gösteren bir kişiye 'Yavşak' diyerek hakaret eden polis aynı kişiyi daha sonra evinde gözaltına aldı. Polis, mekanlarda oturan ve kendilerine tepki gösterenleri de gözaltına aldı.

Polis Memurundan Balkondaki Vatandaşa: 'Lan Kes Sesini Yavşak, Gir İçeri'Polis Memurundan Balkondaki Vatandaşa: 'Lan Kes Sesini Yavşak, Gir İçeri' Video: @eliff_unall Beyoğlu'nda dün Onur Yürüyüşü yapmak isteyenlere izin vermeyen polisler, yürüyüşe katılmak isteyenlere biber gazı ve plastik mermi ile müdahale etti.Cihangir'de yaşayan bir vatandaş evinin balkonundan polislere “Bomba atıyorsunuz çocuklar korkuyor burada” diyerek tepki gösterdi.O vatandaşa hakaret eden bir polis, “Lan kes sesini yavşak, gir içeri. Gel buraya, gel buradayım” diyerek tehdit etti.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülere göre polisler, tepki gösteren o vatandaşı evinde gözaltına aldı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülere göre polisler, tepki gösteren o vatandaşı evinde gözaltına aldı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülere göre polisler, tepki gösteren o vatandaşı evinde gözaltına aldı. Video: @eliff_unall

Polisin öfkesinden kafede oturan vatandaşlar da nasibini aldı.

Polisin öfkesinden kafede oturan vatandaşlar da nasibini aldı. Polisin öfkesinden kafede oturan vatandaşlar da nasibini aldı. Video: @tugbaaozerr Cihangir'de oturduğu kafeden polislere tepki gösteren bir kişi de mekanda gözaltına alındı. Gazetecilerin çekim yapmasını engellemeye çalışan polisler, tepki gösteren kişiyi yere yatırarak gözaltına aldı. Bir polis de işletmeciyi çağırdı ve "Masalarına sahip çık yoksa işlem yaparım" dedi.

Ayrıca bakınız

Onur Yürüyüşü'nü Takip Eden AFP Foto Muhabiri Bülent Kılıç Gözaltına Alındı! "Nefes Alamıyorum"
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER