Polislerle Adeta Oyun Oynadı: 4 Araba Çalan ve 3 Saatlik Polis Kovalamacasında İki Kez Kaza Yapan Adam

26 yaşındaki Tyler Harding, Çarşamba günü polislerle yaşadığı uzun kovalamacada dört araba çaldı ve iki kez kaza yaptı. Charlotte-Mecklenburg Polis Departmanı, şimdi Harding'i durdurmanın neden bu kadar uzun sürdüğü ve sakinlere neden acil durum uyarısı gönderilmediği konusu.

Polislerle Adeta Oyun Oynadı: 4 Araba Çalan ve 3 Saatlik Polis Kovalamacasında İki Kez Kaza Yapan Adam

26 yaşındaki Tyler Harding, Çarşamba günü polislerle yaşadığı uzun kovalamacada dört araba çaldı ve iki kez kaza yaptı.

Charlotte-Mecklenburg Polis Departmanı, şimdi Harding'i durdurmanın neden bu kadar uzun sürdüğü ve sakinlere neden acil durum uyarısı gönderilmediği konusunda sorularla karşı karşıya.

Jennings bu hafta düzenlediği basın toplantısında gazetecilere verdiği demeçte, 'Bir aracın polislerden kaçıp bu şekilde sürmeye devam etmesi alışılmadık bir durum. Ancak bu durumda gördüğünüz gibi, bu şahıs tehlikeli bir şekilde sürmeye devam etti ve vatandaşlarımızın hayatını tehlikeye attı.”' dedi.

Jennings, bir polis helikopterinin şüpheliyi veya çalıntı araçları asla gözden kaçırmadığını ekledi.

Polise göre, kovalamaca Çarşamba günü sabah saat 10.00'da polisin, bir sakinin cipinin çalındığını bildirdiği bir çağrıya yanıt vermesiyle başladı. Polisler Jeep'i bulmak için bir GPS kullandılar. Ancak bir haber bültenine göre Harding, memurlar ona yaklaştığı sırada kaçtı. Birisinin rehine durumunda araçta olabileceğini düşündükleri için polis müdehale etti.

Polisler, Harding'in 28 yaşındaki kız kardeşi Christa Harding ile çalıntı cipi terk ederken ve çalıntı beyaz bir kamyonete atlarken görüldüğünü söyledi.

Açıklamaya göre, ikili Güney Carolina'ya geçtiler, ancak yerel bir şerif yardımcısı onları yakalamaya çalıştıkları için geri döndüler. Charlotte'a geri döndüklerinde bir Walmart otoparkına girdiler ve yine araçları değiştirdiler. Polisler, Harding'in kamyondan fırladığını ve parkta çalışır durumda bırakılan bir Toyota Corolla'yı çaldığını söyledi.

Yetkililere göre Harding, çalıntı bir araca sahip olmakla suçlanan kız kardeşini geride bıraktı.

Ancak Harding'in berbat kaçamağı daha yeni başlamıştı. Johnson Road'da bir ışıkta duran arabaya kafa kafaya çarptı ve Toyota'yı terk etti. WSOC video ve raporlarına göre, hasarlı arabanın sürücüsünü dışarı çekmeye çalışıyor. Ancak aracın sürücüsü, kazada kimsenin yaralanıp yaralanmadığını görmek için indiği zaman sürücünün aracı olan Infinity'ye biniyor. Birisinin rehine durumunda araçta olabileceğini düşündükleri için polis olaya müdehale etti. Ancak kovalamaca sona ermeden önce gri bir kamyonet, Infinity'ye arkadan çarptı.

Polisler, sürücüye ehliyeti olmadığı için ceza kesildiğini söyledi.

WSOC'nin bildirdiğine göre, Harding daha önce Teksas'ta tutuklanmaktan kaçınmakla suçlanmıştı.Hardinng şu anda, üç adet araç hırsızlığı ve polislerin daha fazla suçlamada bulunması da dahil olmak üzere bir dizi suçlamayla karşı karşıya. WSOC'ye göre, Cuma günü ilk duruşmasında 115.000 dolarlık tahvili 800.000 dolara çıktı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Teknoloji Mağazasından Yüzlerce Telefon Çalıp Evsizlere Dağıtan İç Çamaşırlı 'Robin Hood'un Hırsızlık Hikayesi

7 Yaşındaki Çocuğu Yeraltı Zindanında Saklayan Adamın İnsanlığımızdan Utandıracak Hikayesi

Rusya'da bir adam, 7 yaşındaki çocuğu 52 gün boy...

Aralarında 25 Yaş Fark Olan Çiftin Aşkın Yaşı Olmaz Dedikleri Bu Olsa Gerek Dedirten Hikayesi

Mutlu ve sağlıklı bir ilişki içindeyken, ilişkin...
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER