Rakibi Çekildi! Senatörlük Yarışında Cumhuriyetçilerin Adayı Mehmet Öz Oldu

Destekleyeceğini açıkladı Oyların yeniden sayılması tamamlanmadan dün David McCormick, canlı yayında yaptığı açıklamayla çekildiği açıklandı. McCormick açıklamasında “Bugün Mehmet Öz'ü arayıp zaferinden dolayı tebrik ettim, Cumhuriyetçileri ve Pensilvanyalıları sena.

Rakibi Çekildi! Senatörlük Yarışında Cumhuriyetçilerin Adayı Mehmet Öz Oldu
s-392684d452c82fcf98126db6e9a1eaeb238336

Destekleyeceğini açıkladı

Oyların yeniden sayılması tamamlanmadan dün David McCormick, canlı yayında yaptığı açıklamayla çekildiği açıklandı. McCormick açıklamasında “Bugün Mehmet Öz'ü arayıp zaferinden dolayı tebrik ettim, Cumhuriyetçileri ve Pensilvanyalıları senato adaylığının arkasında birleştirmeye çalışmak için üzerime düşeni yapacağımı söyledim” dedi.Dr. Mehmet Öz ise sosyal medya hesabından “David McCormick'ten nazik bir telefon aldım ve sonbahar seçimlerinde verdiği destek sözü için son derece müteşekkirim. Pennsylvania ve Amerika için daha parlak bir gelecek hedefini paylaşıyoruz” dedi. ABD Senatosu seçimleri 8 Kasım 2022 tarihinde yapılacak.

Mehmet Öz'ün "Gülen'e dokunulamaz. Darbeye karıştığına dair güvenilir bir iddia yok" sözleri Türkiye'de tepkiyle karşılanmıştı.

Mehmet Öz: 'Gülen'in Darbeye Karıştığı İddiası İnandırıcı Değil'

Ayrıca bakınız

Emlak Zenginiymiş: Dr. Mehmet Öz’ün Serveti Ortaya Çıktı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER