Ralli Şampiyonu Kadın, Kadınlar Gününde Porsche ile Test Sürüşü Yaptı Satış Danışmanları Şoke Oldu

Türkiye'nin en genç kadın Ralli şampiyonu olan Burcu Burkut Erenkul, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde 'Trafikte Cinsiyet Ayrımcılığı' konusuna dikkat çekmek için Porsche ile test sürüşü yaptı.

Ralli Şampiyonu Kadın, Kadınlar Gününde Porsche ile Test Sürüşü Yaptı Satış Danışmanları Şoke Oldu

Türkiye'nin en genç kadın Ralli şampiyonu olan Burcu Burkut Erenkul, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde 'Trafikte Cinsiyet Ayrımcılığı' konusuna dikkat çekmek için Porsche ile test sürüşü yaptı. Vosmer otomativde test sürüşü yapan ralli şampiyonu satış danışmanlarına unutulmaz anlar yaşattı. İşte o anlar... Ralli Şampiyonu Kadın, Kadınlar Gününde Porsche ile Test Sürüşü Yaptı Satış Danışmanları Şoke OlduRalli Şampiyonu Kadın, Kadınlar Gününde Porsche ile Test Sürüşü Yaptı Satış Danışmanları Şoke Oldu

'Kim demiş kadınlar iyi araba süremez diye?' başlığı ile YouTube'da yayınlanan videonun tamamını buradan izleyebilirsiniz:

'Kim demiş kadınlar iyi araba süremez diye?' başlığı ile YouTube'da yayınlanan videonun tamamını buradan izleyebilirsiniz: 'Kim demiş kadınlar iyi araba süremez diye?' başlığı ile YouTube'da yayınlanan videonun tamamını buradan izleyebilirsiniz:
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER