Renginde Sağlık Var! Yeşil Omlet Nasıl Yapılır?

Sağlıklı yaşama bir adım daha atmak isteyenleri böyle alalım! Yeşil sebzelerle lezzetlenen bu omlet hem çok sağlıklı hem doyurucu! Renginde Sağlık Var! Yeşil Omlet Nasıl Yapılır?Renginde Sağlık Var! Yeşil Omlet Nasıl Yapılır? YEŞİL OMLET1/3 bağ maydanoz1/2 SB ıspanak2 YK.

Renginde Sağlık Var! Yeşil Omlet Nasıl Yapılır?

Sağlıklı yaşama bir adım daha atmak isteyenleri böyle alalım! Yeşil sebzelerle lezzetlenen bu omlet hem çok sağlıklı hem doyurucu! Renginde Sağlık Var! Yeşil Omlet Nasıl Yapılır?Renginde Sağlık Var! Yeşil Omlet Nasıl Yapılır?

YEŞİL OMLET

1/3 bağ maydanoz1/2 SB ıspanak2 YK zeytinyağı4 yumurtaTuzKarabiber1 çimdik kırmızı toz biber1/2 YK zeytinyağı(tavayı yağlamak için)3 YK lor peyniriMaydanoz, ıspanak ve zeytinyağını mutfak robotunda püre haline getirin. Karışımın içerisine yumurtaları, baharatları ekleyip mutfak robotunu tekrar çalıştırın. Tavayı ısıtın ve zeytinyağını döküp peçeteyle yayın. Yumurtalı karışımın bir kısmını ısınmış tavaya döküp pişirin. Üzeri pişmeye başlayınca bir tarafına lor peyniri serpin ve omleti katlayın. İstediğiniz malzeme ile süsleyip servis edin.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER