Rengine Aşık Olup Tadına Bayılacağınız Bir Pilav Tarifimiz Var! Pembe Pilav Nasıl Yapılır?

Siz hiç pilavı pembe yaptınız mı? Şalgam suyunun tüm lezzeti ve rengiyle evdekileri şaşırtmak çok kolay! Rengine Aşık Olup Tadına Bayılacağınız Bir Pilav Tarifimiz Var! Pembe Pilav Nasıl Yapılır?Rengine Aşık Olup Tadına Bayılacağınız Bir Pilav Tarifimiz Var! Pembe Pilav N.

Rengine Aşık Olup Tadına Bayılacağınız Bir Pilav Tarifimiz Var! Pembe Pilav Nasıl Yapılır?

Siz hiç pilavı pembe yaptınız mı? Şalgam suyunun tüm lezzeti ve rengiyle evdekileri şaşırtmak çok kolay! Rengine Aşık Olup Tadına Bayılacağınız Bir Pilav Tarifimiz Var! Pembe Pilav Nasıl Yapılır?Rengine Aşık Olup Tadına Bayılacağınız Bir Pilav Tarifimiz Var! Pembe Pilav Nasıl Yapılır?

PEMBE PİLAV

2 SB şalgam suyu2 SB sebze suyu1/4 SB zeytinyağı1/2 soğan1 defne yaprağı4 diş sarımsakTuzToz kırmızı biber2 SB arpa şehriyeÜzeri için:DereotuTaze soğan1 SB tulum peyniri, rendelenmişŞalgam suyunu ve sebze suyunu bir sos tenceresinde karıştırıp ısıtın. Pilav tenceresinde zeytinyağını ısıtın ve rendelenmiş soğan, sarımsağı saydam olana kadar kavurun. Arpa şehriyeyi de ekleyip renk değiştirene kadar kavurun. Baharatları ilave ettikten sonra şalgam sulu karışımı dökün ve pilav gibi pişirin. Rendelenmiş tulum peyniri, dereotu ve taze soğan ile servis edin.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER