RTÜK'ten FOX TV'ye Selçuk Tepeli Cezası

FOX TV'ye de ceza RTÜK üyesi Okan Konuralp, KRT, TELE1, FLASH TV ve HALK TV'ye verilen bu cezaların dışında FOX TV'ye de ceza verildiğini aktardı.Konuralp, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:'RTÜK, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun TURKEN Vakfıyla ilgili sosyal.

RTÜK'ten FOX TV'ye Selçuk Tepeli Cezası
s-208dd5c218818fbced53127c6064ad6db62e32

Kılıçdaroğlu'nun Açıklamalarını Yayınlayan Kanallara RTÜK'ten Ceza!

FOX TV'ye de ceza

RTÜK üyesi Okan Konuralp, KRT, TELE1, FLASH TV ve HALK TV'ye verilen bu cezaların dışında FOX TV'ye de ceza verildiğini aktardı.Konuralp, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:'RTÜK, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun TURKEN Vakfıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaları eşzamanlı yayınlayan dört tv kanalına para cezası verdi. __RTÜK bu kararıyla doğrudan Sayın Kılıçdaroğlu’nu susturma planının parçası olduğunu, bile isteye resmileştirmiştir. Cezaların hukuki muhataplarının KRT, TELE1, FLASH HABER ve HALKTV olması, Anamuhalefet liderini susturma çabalarının üstünü örtmeye yetmez! Üstelik, TV’lere verdirtilen cezalar yoluyla da muhalefeti susturabileceğini düşünmek, bir tükenmişlik halinin tezahürüdür.Marx ve Zizek’ten esinlenerek, durumu şöyle tanımlıyorum: “Susturamayacaklarını biliyorlar yine de yapıyorlar. Çünkü ellerinden başka bir şey gelmiyor!” Bugün itibariyle demokrasiden yana olanların sustuğunu, tarihin yazmadığını da anımsamak gerekir; umutsuzluğa kapılmayın.Son not: Selçuk Tepeli’nin tarımın ve çiftçilerin durumuna ilişkin itirazını/ üzüntüsünü yayın masasındaki bardağa vurarak ifade etmesinden de bir ihmal çıkartan RTÜK, FOX TV’ye de para cezası verdi. Tüm kararlar oy çokluğuyla alındı. Kamuoyuna saygıyla duyurulur!'

Bir başka RTÜK üyesi İlhan Taşcı, kurulun Tepeli'yi 'toplumda özgürce kanaat oluşmasına engel olduğu' gerekçesiyle gündemine aldığını açıklamıştı.

Selçuk Tepeli'nin Fırlattığı Bardak RTÜK Gündeminde
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER