Sahte Diploma Skandalının Ardından Konuşan Hamza Yerlikaya: 'İspat Edin Siyaseti Bırakırım'

Ortaokul mezunu olup sahte lise diploması kullandığı mahkeme kararına yansıyan Hamza Yerlikaya, sessizliğini bozdu.

Sahte Diploma Skandalının Ardından Konuşan Hamza Yerlikaya: 'İspat Edin Siyaseti Bırakırım'

Ortaokul mezunu olup sahte lise diploması kullandığı mahkeme kararına yansıyan Hamza Yerlikaya, sessizliğini bozdu. Yerlikaya, kendisine yüklenen CHP'li Özkoç'a 'Eğer benim diplomasız olduğumu ve 4 maaş aldığımı ispat edersen ben herkesten özür dileyip siyaseti bırakıyorum' dedi.

s-c13196178c5276a24195a7350813462aa4dcc6
Ankara 7. Ağır Ceza Mahkemesi, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı, Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, eski AKP Milletvekili Yerlikaya’nın belgede sahtecilik suçundan yargılandığı davada "Mevcut delil durumuna göre ancak sanığın sahte olan diplomayı bilerek kullandığı söylenebilir” demişti.Yerlikaya’nın “resmi evrakta sahtecilik” yaptığı ortaya konurken, mahkeme hükmü ertelemişti.Bu ertelemeyle Yerlikaya cezadan kurtulmuştu.

Detaylar için

Mahkeme Kararı: Hamza Yerlikaya'nın Lise Diploması Sahte -

"İspat edemezsen adisin, alçaksın!"

s-aaaf38ad7a0936ec25d9603a9b4f92e964609a
“Sahte diploma” konusunda sessizliğini bozan Yerlikaya, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un, “Doktoralı gençlerimiz bile işsizlikten evde otururken, lise diplomasının sahte olduğu mahkeme kararıyla tespit edilen sarayzade Hamza Yerlikaya devletten 4 maaş almaya devam ediyor...” ifadelerine sosyal medya hesabından yanıt verdi.Yerlikaya, “CHP’deki taciz ve tecavüz olaylarının üzerini kapatmak için her gün farklı bir yalana sarılarak iftira ve yalan kampanyası düzenliyorsunuz. Kaset kumpası mimarları!! Bu yazdıklarını ispat et edemezsen adisin, alcaksın, müfterisin, bilesin. Hodri meydan” dedi.

Yerlikaya, bir sonraki paylaşımında ise “Tasması kimin elinde olduğu belli olmayan Engin Özkoç ! Şimdi iyi dinle; eğer benim diplomasız olduğumu ve 4 maaş aldığımı ispat edersen ben herkesten özür dileyip siyaseti bırakıyorum. Aksi durumda sen ne yapacaksın? İspat edemezsen milletvekilliğinden istifa edecekmisin. Hodri meydan” ifadelerini paylaştı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Daha Önce Teşkilatın Numarasını İsteyen Kurye Bu Sefer de Bekçiye Saldırdı: 'Bana Polis Ceza Yazamadı, Sizi Buraya Gömerim' - Valilik Soruşturma İzni Vermedi: İmamoğlu, İkinci Perdeyi Açtı 2,4 Milyonluk Zarar Dosyada - Türkiye'de Son Yedi Yılda 141 Cezaevi Yapılmış: 'Para Var, Bütçe Var, Yapıyoruz'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER