Samuray Kılıcıyla Cinayetin Ayrıntıları Ortaya Çıktı: 'Tuzak Kur, 2023 Savaş, Karnına Bıçak Sapla'

Yere düşüncede bıçaklamaya devam ediyor Bir süre peşinden gidiyor ve daha sonra bir anda önüne çıkıyor ve aynı Film sahnelerinde olduğu gibi çift eliyle samuray kılıcını tutuyor ve hiç tanımadığı, hiç daha önce görmediği bir kadını karnından bıçaklıyor.Tabii kadı.

Samuray Kılıcıyla Cinayetin Ayrıntıları Ortaya Çıktı: 'Tuzak Kur, 2023 Savaş, Karnına Bıçak Sapla'
s-fec107e7e259d24c299a70ecb0c441c1710e57

Yere düşüncede bıçaklamaya devam ediyor

Bir süre peşinden gidiyor ve daha sonra bir anda önüne çıkıyor ve aynı Film sahnelerinde olduğu gibi çift eliyle samuray kılıcını tutuyor ve hiç tanımadığı, hiç daha önce görmediği bir kadını karnından bıçaklıyor.Tabii kadın yere düşünce bile zanlı bıçak darbelerine devam ediyor ve olay yerinden ayrılıyor. Görgü tanıkları, hızla durumu sağlık görevlileri ve polis ekiplerine bilgi veriyor. Olay yerine gelen polis ekipleri kamera görüntülerini izliyor ve izlenen o kamera görüntülerinden de katil zanlısının önce ismi tespit ediliyor, sonra aynı sitede kaldığı tespit ediliyor.

Kılıçla birlikte gözaltına alınıyor

Ve baskın düzenleniyor. Katil zanlısı samuray ile birlikte gözaltına alınıyor. İlginç bir cinayet. Biz böyle sebepsiz, psikopatik cinayet diyoruz bunlara, daha önce hatırlarsınız 2019'da Ceren Özdemir de hiç tanımadığı psikopat bir katil tarafından öldürülmüştü. Ve katil zanlısı ifadesinde 'O gün insan avına çıkmıştım.Canım bir insan öldürmek istiyordu. Ve o an Ceren Özdemir'e denk geldim. Takip ettim ve daha sonra da onu öldürdüm' demişti. Burada da psikopatik tavır gözleniyor. Zanlı gözaltına alındı, ifade işlemleri devam ediyor ama polis ekipleri katil zanlısının evinde arama yaptı.

Evinde esrarengiz notlar çıktı

Evinin dağınık olduğu, bütün duvarlara yazılar yazılmış... Katil zanlısı evinin duvarlarına ne yazmış? 'Tuzak kur' demiş, '2023 savaş' demiş, Haziran, Nisan, Mayıs aylarına dikkat çekmiş. O aylarda bir eylem planlıyor muhtemelen. Ve 'Spor yap' demiş. 'Karnına bıçak sapla' demiş.Ve 'saldıran, tartışan insanları öldür' demiş. Bunu duvarına yazmış. Yani garip bir katil profili var orada. Şu anda sorgulanıyor. İlk ifadesinde, polis ekipleri 'Sen bu cinayeti neden işledin?' diye soruyor. 'İzlediğim filmlerden etkilendim' diyor. Gerçekten de güvenlik kamera görüntülerinde katil tam bir samuray gibi giyinmeye çalışmış. Kapüşonlu kıyafet, elinde samuray kılıcı...

Olayın geçmişi

Ataşehir'de Samuray Kılıcı ile Saldırıya Uğrayan Kadın Yaşamını Yitirdi
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER