Şarkıcı Halil Sezai Yarın Hâkim Karşısına Çıkıyor

İddianamede, Halil Sezai'nin"silahla tehdit", "silahla kasten yaralama", "alenen hakaret", "konut dokunulmazlığını ihlal etme" ve "mala zarar verme" suçlarından toplamda 3 yıl 7 ay 15 günden, 13 yıl 10 aya kadar hapisle cezalandırılması isteniyor. İstanbul Tuzla'da komşusunu darp etti.

Şarkıcı Halil Sezai Yarın Hâkim Karşısına Çıkıyor

İddianamede, Halil Sezai'nin"silahla tehdit", "silahla kasten yaralama", "alenen hakaret", "konut dokunulmazlığını ihlal etme" ve "mala zarar verme" suçlarından toplamda 3 yıl 7 ay 15 günden, 13 yıl 10 aya kadar hapisle cezalandırılması isteniyor.

s-f14c499d5cb1545ce89cb1c3ea9d4f71813f56
İstanbul Tuzla'da komşusunu darp ettiği gerekçesiyle tutuklanan ve hakkında 3 yıl 7 aydan, 13 yıl 10 aya kadar hapis cezası istenen tutuklu şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu'nun yargılanmasına yarın (30 Ekim 2020, Cuma) başlanıyor.Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, sanık Paracıkoğlu ile 66 yaşındaki komşusu Hüseyin Meriç arasında olay günü gürültü yapma meselesi yüzünden tartışma yaşandığı belirtiliyor.İddianamede, Halil Sezai Paracıkoğlu'nun "silahla tehdit", "silahla kasten yaralama", "alenen hakaret", "konut dokunulmazlığını ihlal etme" ve "mala zarar verme" suçlarından toplamda 3 yıl 7 ay 15 günden, 13 yıl 10 aya kadar hapisle cezalandırılması isteniyor.

Ne olmuştu?

s-e1c4dac7c4629d4ae21c11eacd2ec73b0e8582
Tuzla’da bir sitede 2 villayı film çekimi için kiralayan Halil Sezai ile yan villada yaşayan Hüseyin Meriç (66) arasında tartışma çıkmıştı. Tartışma sırasında darp edildiğini belirten Meriç, şikâyetçi olmuştu. Bunun üzerine kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, Halil Sezai Paracıkoğlu’nu Kadıköy’deki evinde gözaltına almıştı. Emniyetteki ifade işlemleri tamamlanan Paracıkoğlu, serbest bırakılmıştı.Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Halil Sezai Paracıkoğlu’nun mevcutlu şekilde adliyeye getirilerek ifadesinin alınması talimatını vermişti.Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, şarkıcı hakkındaki soruşturmanın dosyaya giren görüntüler ve alınan beyanlar doğrultusunda genişletildiğini, şüphelinin “silahla kasten yaralama”, “hakaret”, “konut dokunulmazlığını ihlal” ve “tehdit” suçlarından savcılıkça ifadesinin alınacağını bildirmişti.

Halil Sezai, sosyal medyadan "Bu bir itibar suikastıdır" başlıklı bir açıklama yapmıştı

Halil Sezai: 'Ezan ve İnancım Yüzünden Linç Edilmeyi Kaldıramıyorum' -

Ayrıca

Halil Sezai'nin Avukatları: Silahla Kasten Yaralama Suçunun İşlenmediği Kesinleşti, Tahliyesini Bekliyoruz
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER