SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE RAHAT VE ŞIK ELGOO TASARIMLARI İLE FARK YARATIN!

Benzersiz ve özgün şıklık vaadini bu sezon da sürdüren Elgoo; Sevgililer Günü akşamı için ufak dokunuşlarla fark yaratan alternatifler

SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE RAHAT VE ŞIK  ELGOO TASARIMLARI İLE FARK YARATIN!
Benzersiz ve özgün şıklık vaadini bu sezon da sürdüren Elgoo; Sevgililer Günü akşamı için ufak dokunuşlarla fark yaratan alternatifler sunuyor...

 

Günün her saatinde sürdürülebilir şıklık sunan parçaların yanı sıra gündüz ve gece için farklı kombin olanakları bulunan ve geniş bir beden skalasına hitap eden Elgoo, koleksiyonunda Sevgililer Günü için tercih edebileceğiniz çok özel parçalara yer verdi.



Elgoo’nun; kalitenin ince bir zevkle harmanlandığı, zamana meydan okuyan ve sınırlı sayıda üretilen tasarımları ile 14 Şubat akşamında rahatlığınızdan ödün vermeden sevgilinizin başını döndürmeniz mümkün.



Dünya çapında kabul görmüş pek çok marka ve tasarımcı tarafından tercih edilen iplik ve kumaşların kullanılmasıyla hazırlanan Elgoo koleksiyonları, “kalite” kavramını oluşturan kodları bünyesinde barındırıyor. Zamansız ancak moda trendlerinin öncü formlarını baz alan Elgoo; koleksiyonlarında %100 İtalyan yünü, %100 kaşmir, deri ve süetlerin yanı sıra özel İtalyan ve Portekiz kumaşlarına yer verirken, eş zamanlı olarak erişilebilir lüks kavramını moda severlerle buluşturuyor.



Triko etekler, pantolonlar, hırkalar, kazakların yanı sıra deri pantolon, etek ve gömlekler ile kumaş pantolon, ceket, palto, etek, mont ve eşofmanlara yer veren Elgoo tasarımları, GIZIA GATE’in Abdi İpekçi, Zorlu ve Yalıkavak mağazalarının ve global markaların buluştuğu Zorlu Beymen mağazasının yanı sıra Türkiye’nin bir çok şehrinde multibrand butiklerde satışa sunuluyor.
Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2019, 20:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER