Şeyda Yılmaz'ın Şüpheli Ölümünde Yeni Gelişme: Ofiste İki Kişi Varmış

Ataşehir'de, bir rezidansın 8.

Şeyda Yılmaz'ın Şüpheli Ölümünde Yeni Gelişme: Ofiste İki Kişi Varmış

Ataşehir'de, bir rezidansın 8. katından düşerek hayatını kaybettiği iddia edilen Şeyda Yılmaz'ın şüpheli ölümüyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Olay günü, rezidansın sahibi Muhammed D.'nin dışında bir kişinin daha olduğu öğrenilirken, Muhammed D.'nin ifadesine göre Emre A. evden çıktıktan birkaç dakika sonra Yılmaz hayatını kaybetti.

s-e690288ed31b9849f21b3efa68957e63ec264d
Hürriyet'in haberine göre, soruşturma dosyasında yer alan bilgilere göre, 17 Eylül akşamı Ataşehir Belediyesi personeli Şeyda Yılmaz, mesai arkadaşı ile Ataşehir'de bir restorana gitti. Aynı mekanda bulunan Muhammed D. ile Emre A., bir süre sonra ikilinin masasına geldi. E.Ö. bir süre sonra masadan ayrıldı.

Yılmaz ile Emre A. aynı odadaydı

s-879f7127e555b762377adcc0ac1e6685c6dff8
Muhammed D. ifadesinde, Yılmaz alkollü olduğu için aracını kendisinin kullandığını, Emre A. ile birlikte üçünün, kendisine ait ofise gittiğini söyledi. D.’nin ifadesine göre, ofise girer girmez Emre A. ile Yılmaz ofisteki diğer bir odaya geçti ve ikili bu odada 1 saate yakın kaldı. Bu esnada, Emre A.’nın iki kuzeni ofisin kapısını çaldı. Emre A., Yılmaz ile bir arada olduğunu, gelemeyeceğini söyledi. Dakikalar sonra Emre A. ofisten çıktı. Muhammed D.’ye eşinin kendisini aradığını söyledi.

'Emre A. ayrıldıktan sonra Yılmaz cevap vermedi, 'küt' diye bir ses geldi'

s-738b922228b7bcc251403465c96a6b601ea2f1
Emre A.’nın markete gitmek üzere dışarı çıktığını söyleyen Muhammed D. ifadesinin devamında “Aradan 2-3 dakika geçtikten sonra Şeyda’nın kapısını tıklatarak ‘Ablacığım çıkmayacak mısın. Emre dışarı çıktı. Daha gelmeyecek. Benim de gitmem lazım, ofisin elektriği yok’ dedim. Şeyda hiçbir şekilde cevap vermedi. 5-10 saniye sonra ‘küt’ diye bir ses geldi. Dışarıya baktığımda Şeyda’nın yerde yattığını gördüm” dedi. D. ifadesinin devamında rezidansın güvenliğine kendisinin haber verdiğini Emre A.’yı da arayarak gelmesini istediğini anlattı.

Emre A.: 'Muhammed D. beni telefonla arayarak Şeyda'nın kendini attığını söyledi'

s-8623a4ad3909cf6aa214d93c0461bc5574f70c
Emre A. ise Yılmaz ile odada birlikte olduğu sırada eşinin kendisini sürekli aradığını belirterek “Ben de Şeyda’ya ‘Markete gidiyorum bir şey istiyor musun’ diyerek yanından ayrıldım. 15-20 dakika sonra Muhammed D. beni telefonla arayarak Şeyda’nın kendini attığını söyledi. Olay yerine geldiğimde gözaltına alındım” dedi. Öte yandan Şeyda Yılmaz’ın cansız bedeni bulunduğu esnada üzerinde giysi bulunmadığı, ayakkabısında ise yoğun kan bulunduğu tespit edildi.

Emre A. ve Muhammed D. gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Lüks Rezidansta Şüpheli Ölüm: Ofis Sahibi Adli Kontrolle Serbest Bırakıldı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER