Siemens tarihinin en büyük siparişini aldı

Alman Siemens grubu dün (Cumartesi) günü yaptığı açıklamada, Mısır'ın, demiryolu endüstrisi birimi ve ortak konsorsiyumla yüksek hızlı trenler için 2 bin km uzunluğunda iki demiryolu hattı inşa etmek için bir sözleşme imzaladığını duyurdu. Mısır Ulusal Tüneller Otoritesi.

Siemens tarihinin en büyük siparişini aldı

Alman Siemens grubu dün (Cumartesi) günü yaptığı açıklamada, Mısır'ın, demiryolu endüstrisi birimi ve ortak konsorsiyumla yüksek hızlı trenler için 2 bin km uzunluğunda iki demiryolu hattı inşa etmek için bir sözleşme imzaladığını duyurdu.

Mısır Ulusal Tüneller Otoritesi (NAT), Siemens Mobility, Orascom Construction ve Arap müteahhitlerden oluşan bir konsorsiyum, dünyanın en büyük altıncı yüksek hızlı demiryolu sistemini inşa etmek üzere anlaştı.

Reuters haber ajansındın aktardığı bilgiye göre Siemens CEO'su Roland Bosch anlaşmaya dair yaptığı açıklamada “Bu, Siemens tarihindeki en büyük sipariş” dedi.

Proje, Mısır'ın son birkaç yılda ulaşım altyapısına yaptığı kapsamlı yatırımın bir parçası.

Söz konusu proje tamamlandığında, Mısır 3 yüksek hızlı demiryolu ağına sahip oluşmuş olacak.

Siemens CEO’su Bosch, ayrıca kendisine tabi şirketlerin projedeki payının 8,1 milyar euro (8,69 milyar dolar) olduğunu ve ilk hat için 1 Eylül 2021'de imzalanan sözleşmenin 2,7 milyar avro değerinde bir başlangıç ​​sözleşmesi içerdiğini belirtti.

Atlantia, Siemens’in trafik yönetimi şirketini satın alıyor

Siemens, Supplyframe'yi 700 milyon dolara satın alıyor

Siemens CEO'suna Hitler adresli ölüm tehdidi

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER