'Söke Söke Alırlar' Tartışmasında Kılıçdaroğlu Bankalara Seslendi: Hazineden Para Alamayacaklar

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Paraları söke söke alırlar" sözleriyle başlayan tartışma sürüyor.

'Söke Söke Alırlar' Tartışmasında Kılıçdaroğlu Bankalara Seslendi: Hazineden Para Alamayacaklar

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Paraları söke söke alırlar" sözleriyle başlayan tartışma sürüyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, merkezi Almanya'da bulunan dünyanın en büyük bankaları arasındaki Deutsche Bank'ı etiketleyerek, "Türkiye’nin hazinesinden para alamayacaklar" dedi.

s-d08aa12bde52c13932a8c7d99fda2922726820
AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 'Kanal İstanbul' açılışı olduğu belirtilen Sazlıdere Köprüsü'nün temel atma töreninde, 'Projeye dahil olacak şirketlere ödeme yapmayacağız' uyarısında bulunan muhalefete, "Devletlerde devamlılık esastır, bunlar devlet terbiyesi de görmediler. Sizler nasıl devlet yönetimine talipsiniz ya? Söke söke sizden bu paraları uluslararası tahkim yoluyla da alırlar. Bunları da öğren" şeklinde yanıt verdi. Erdoğan'ın bu yöndeki sözleri tartışma başlattı.

Deutsche Bank'ı etiketledi...

s-4eb606733982cbbf6aff9007b0d4d4ccddf704
Bankalara ödeme yapılmayacağını bir kez daha vurgulayan Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Deutsche Bank'ı etiketleyerek bir mesaj paylaştı. Kılıçdaroğlu mesajında, "Erdoğan, halkımın parasında ve doğasında gözü olan herkese aynı şeyi söylüyorum, Türkiye’nin hazinesinden para alamayacaklar! O zaman Deutsche Bank’a da söyleyeyim…" ifadelerini kullandı. Erdoğan'dan 'Kanal İstanbul' Yorumu: 'Söke Söke Sizden Bu Parayı Tahkim Yoluyla Alırlar' - Akşener'den Erdoğan'a 'Söke Söke Alırlar' Yanıtı: 'Kesinlikle O Paraları Ödemeyeceğiz' - CHP'den Erdoğan'a Kanal İstanbul Yanıtı: 'Bize Tahkim Mahkim Sökmez, Yedi Sülalesinden Söke Söke Alırız'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER