Son Şakası Güldürdü: Cenaze Törenine Katılan Kalabalığa 'Beni Buradan Çıkarın' Diyerek Veda Eden Asker

Eski bir asker olan Shay Bradley cenaze törenine katılanlara dinletilmek üzere bir ses kaydı bıraktı.

Son Şakası Güldürdü: Cenaze Törenine Katılan Kalabalığa 'Beni Buradan Çıkarın' Diyerek Veda Eden Asker

Eski bir asker olan Shay Bradley cenaze törenine katılanlara dinletilmek üzere bir ses kaydı bıraktı. Bradley'in bıraktığı kayıt törende dinletilince 'Beni buradan çıkarın' ifadeleri duyuldu. Yaşamını yitiren eski askerin kalabalığı eğlendirmek amacıyla planladığı son dilek kahkahalar eşliğinde yerine getirilmiş oldu. 

İrlanda’nın Kilkenny şehrindeki Kilmanagh’ta yaşanan olayda, defin töreni sırasında tabuttan 'Neredeyim ben?' sesleri yükseldi.

s-7715f4cb8864b8474fe825b8ac8d78adc2a4c5
Sputnik'in aktardığı bilgiye göre seslere, ‘Beni buradan çıkarın, burası aşırı karanlık. Bu duyduğum rahip mi?” ifadeleri de eklendi. Ardından da tabutun yumruklandığını çağrıştıran sesler duyuldu.

Ancak bu sesler kalabalığı paniğe sürüklemek yerine kahkahalara yol açtı

Ancak bu sesler kalabalığı paniğe sürüklemek yerine kahkahalara yol açtı Ancak bu sesler kalabalığı paniğe sürüklemek yerine kahkahalara yol açtı 5da49a96aa4661c22f0d419a.jpg
Çünkü bu, İrlanda Savunma Kuvvetleri mensubu eski asker Shay Bradley’nin kendi cenazesi için yerine getirilmesini istediği bir dilekti. Bradley, önceden kaydedilmiş bir mesajın, cenazesine katılanları eğlendireceğini düşünüyordu.

Ses kaydı, Bradley’nin mezarının yanına yerleştirilen bir hoparlör aracılığıyla kalabalığa dinletildi.

s-2aabaedaee4af62d2bbea7c847bb654d2c0aaf
Bradley’nin kızı Andrea, tören için ‘inanılmaz bir adamı yolcu etmenin en iyi yolu’ yorumunu yaptı. Andrea, “Bu onun son dileğiydi. Ne adam ama, son derece üzgünken bizi güldürmeye çalıştı. O, işte böyle biriydi” dedi.Bradley’nin torunu Chloe Kiernan ise, “O her zaman insanları güldürmeyi isterdi, bunu başardı” ifadelerini kullandı.Sosyal medyada büyük ilgi çeken video, İrlanda Savunma Kuvvetleri’nin resmi sayfasından da paylaşıldı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER