'Sonun Özgecan Gibi Olacak' Demişti: TikTok'ta Bir Kadına Tehditler Savuran Şahıs Gözaltında!

İstanbul'da sosyal medya üzerinden bir kadını 'Sonun Özgecan gibi olacak' diyerek ölümle tehdit eden Azerbaycan uyruklu Samir B., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı Adının Samir B.

'Sonun Özgecan Gibi Olacak' Demişti: TikTok'ta Bir Kadına Tehditler Savuran Şahıs Gözaltında!

İstanbul'da sosyal medya üzerinden bir kadını 'Sonun Özgecan gibi olacak' diyerek ölümle tehdit eden Azerbaycan uyruklu Samir B., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı

s-ab1fcaab0fb3a0bea5ae3f0ef7e6cbcb353253
Adının Samir B. olduğu öğrenilen Azerbaycan uyruklu bir kişi TikTok uygulaması üzerinden canlı yayın yaparak, bir kadını tehdit etmişti.

"Onu bulup yakacağım. Özgecan Aslan gibi olacak sonu" diyen şahsın görüntüleri sosyal medyada tepkilere neden olmuştu

Detaylar

TikTok'ta Bir Kadın İçin "Sonu Özgecan Gibi Olacak" İfadelerini Kullanan Şahsa Tepkiler Yağıyor - DHA bugün Samir B.'nin Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı Sanal Devriye ekiplerince İstanbul Fatih'te gözaltına alındığını bildirdi.Şüpheli Samir B. ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Samir B. gözaltına alınmadan önce bir özür videosu da paylaşmıştı

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Virüsle Cinayet Planı: Parasını Çaldığı Patronunu Koronayla Öldürmeye Çalışan Adam Yakalandı - Beklenen Kar Yağışı Başladı: İstanbul Beyaza Büründü - PKK'nın Şehit Ettiği 13 Vatandaşın Kimlik Tespitine Başlandı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER