Sosyal Medya Fenomeni Arif Kocabıyık Gözaltına Alındı: Gerekçe 'Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik Etmek'

Sokak röportajlarıyla tanınan sosyal medya fenomeni Arif Kocabıyık, paylaştığı bir videoda söylediği sözleriyle 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik ettiği' gerekçesiyle Kahramanmaraş'ta gözaltına alındı. Yaptığı sokak röportajlarını, "İlave Tv" isimli YouTube kanalından p.

Sosyal Medya Fenomeni Arif Kocabıyık Gözaltına Alındı: Gerekçe 'Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik Etmek'

Sokak röportajlarıyla tanınan sosyal medya fenomeni Arif Kocabıyık, paylaştığı bir videoda söylediği sözleriyle 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik ettiği' gerekçesiyle Kahramanmaraş'ta gözaltına alındı.

s-69b0e4d237696b54ab22653ef254ce958ccc79
Yaptığı sokak röportajlarını, "İlave Tv" isimli YouTube kanalından paylaşan Arif Kocabıyık, bugün Kahramanmaraş'ta gözaltına alındı.

Kocabıyık'ın geçen pazar günü paylaştığı bir videoda söylediği sözleriyle "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik ettiği" iddiasıyla gözaltına alındığı öğrenildi.

s-d039df55979b43f05d62127eb01c9059f7e397

Sosyal medya üzerinden açıklama yaptı

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Kocabıyık, "Twitter'da trollerin hedefi haline geldiğim gün Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü tarafınca ifadeye çağrıldım. İstedikleri kişiyi Twitter üzerinden işlem yaptıran bu güç bi gün yüce adalet önünde hesap verecektir." dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER