Sosyal Medya ve İmamoğlu Önermişti, Erdoğan Açıkladı: Atatürk Havalimanı Hastaneye Dönüştürülüyor

Sosyal medyada yapılan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından da geçtiğimiz günlerde dile getirilen 'Atatürk Havalimanı'nın sahra hastanesine dönüştürülmesi' çağrıları bugün yanıt buldu.

Sosyal Medya ve İmamoğlu Önermişti, Erdoğan Açıkladı: Atatürk Havalimanı Hastaneye Dönüştürülüyor

Sosyal medyada yapılan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından da geçtiğimiz günlerde dile getirilen 'Atatürk Havalimanı'nın sahra hastanesine dönüştürülmesi' çağrıları bugün yanıt buldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün yaptığı açıklamada Atatürk Havalimanı'nda yapılacak bir hastane için çalışmaların devam ettiğini duyurdu.

s-d3daddb132e0e42d847bfd4f68de50550cee5a
Atatürk Havalimanı'nın sahra hastanesi olarak kullanılması sosyal medyada bir süredir dile getiriliyordu.

Sosyal medyada sıkça tartışılan konu gazeteci İsmail Saymaz tarafından da ekranlarda dile getirilmişti.

Sosyal medyada sıkça tartışılan konu gazeteci İsmail Saymaz tarafından da ekranlarda dile getirilmişti.Sosyal medyada sıkça tartışılan konu gazeteci İsmail Saymaz tarafından da ekranlarda dile getirilmişti. Gazeteci Saymaz Habertürk ekranında şu ifadeleri kullanmıştı: "Yurt dışından gelen öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız Türkiye'ye geldiklerinde karantinaya alınıyorlar. Türkiye'de geniş bir hastane ve özellikle koronavirüs tedavisi görenler için onlara tahsis edilebilecek bir alan var: Atatürk Havalimanı."

İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da 27 Mart'ta yaptığı konuşmada aynı öneriyi dile getirmişti

İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da 27 Mart'ta yaptığı konuşmada aynı öneriyi dile getirmişti İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da 27 Mart'ta yaptığı konuşmada aynı öneriyi dile getirmişti İmamoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı: "Hasta sayısının artacağı hızla artacağı göz önüne alındığında, sahra hastanelerinin kurulması, ekipman ve uzman hekimlerle mutlaka donatılması için mutlaka harekete geçilmelidir. Bu vesile ile hava, kara ve metro ile ulaşılabileceği en merkezi noktada bulunan ve pek çok kapalı boş mekana sahip olan Atatürk Havalimanı'nın da hızla koronavirüs ile mücadele için bir geçici hastaneye dönüştürülmesi düşünülmelidir."

Cumhurbaşkanı Erdoğan da bugün yaptığı açıklama ile Atatürk Havalimanı'nda bir hastane için çalışmaların başladığını duyurdu.

Erdoğan Kabine Toplantısı Sonrası Konuştu: "Parayla Maske Satışı Yasaktır" -

Açıklamanın ardından havalimanının hastaneye dönüştülecek olmasına ilişkin pek çok yorum geldi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER