Sosyal Medyanın Yeni Pasta Ustası: Sevgiyle Pasta

Son zamanlarda instagram'da pasta furyası devam etmekte dursun, herkes harıl harıl pasta tasarlayan kişileri takip etmeye başlamış durumda. İşte tam bu

Sosyal Medyanın Yeni Pasta Ustası: Sevgiyle Pasta
Son zamanlarda instagram'da pasta furyası devam etmekte dursun, herkes harıl harıl pasta tasarlayan kişileri takip etmeye başlamış durumda. İşte tam burada, yepyeni bir isim sizlerle. Kim mi o ? Sevgiyle Pasta sayfası



Kendisinin ismi Sevgi, bu yüzden de Sevgiyle pasta adını kullanmayı tercih ediyor. Fakat adının Sevgi oluşu değil, pastalarını aşkla sevgiyle yaptığı için Sevgiyle Pasta adını koymuş.



Sevgi hanım'ın kendi yorumlarını dinleyelim mi; "İlk pastamı tam 10 yıl önce, kızımla eğlenme amacıyla yaptım ve daha çok eğlenmeliyiz diye düşündüm. Ev ortamında anne pastası dediğimiz, lezzeti görsel olarak da renklendirerek hayal gücü ile sınırsız tasarımlar yapıyordum.



Bazı sebeplerden dolayı 3 yıl ara verdiğim bu işten ayrı durmak çok zor gelmişti ve 3 yıl önce tekrar başladım. Amacım hızla artan müşterilerime ailemizin pastacısı dedirtmekti. Sevgiyle yaptığım pastalarla, yüzleri gülümseterek, anılara ortak olmayı inanılmaz buluyorum. @sevgiylepasta instagram hesabımda hazırladığım tüm pastaları paylaşıyorum.

 

Sadece siparişe göre çalıştığımdan, pastaları taze olarak yapılmış kek ve krema ile hazırlıyorum. Az sayıda sipariş alabildiğimden, ortalama 10 gün öncesi sipariş alımını yapıyorum. Ve elimden geldiğince özenli bir şekilde bitirip, teslim ediyorum."
Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2019, 18:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER