Söyleyecek Söz Kalmadı! Elindeki Sopayla Vura Vura Köpeği Öldüren Cani

Hayvanları koruyacak düzenlemenin Meclis'e taşınmasını beklerken bir vahşet haberi daha geldi.

Söyleyecek Söz Kalmadı! Elindeki Sopayla Vura Vura Köpeği Öldüren Cani

Hayvanları koruyacak düzenlemenin Meclis'e taşınmasını beklerken bir vahşet haberi daha geldi. Zonguldak'ta bir cani, ağaca başlı köpeği elindeki sopayla vurarak öldürdü.

s-d18b608def36b2b3d9e490db2bf097097cd77c
Korkunç görüntüler Hayvan Hakları Federasyonu'nun (HAYTAP) Instagram sayfasında paylaşıldı. Sayfada videoyla birlikte şu açıklama paylaşıldı:"Neden iki yılın üstünde hapis cezası istiyoruz biliyor musunuz? Zonguldak'ta bu vahşeti yapan şerefsizin tutuklanması, sabıkasına işlenmesi, daha sonra akıl hastanesinde tedaviye alınması, medyada ifşa olup çevresi tarafından torunları tarafından dışlanması için.O yüzden lütfen şu sessiz kulların hatrı varsa altı aydan başlayan hapis cezalarını bize yasa değişikliği diye getirmeyin.Derdimiz 'Aferin Oğlum Yasası'nın iyileştirilmesi değil, gerçek yargı reformu.Bu arada kabahatli kişi henüz bulunamadı. Zonguldak il tarım Müdürlüğü Zonguldak Valiliği ve Haydi ile iletişimdeyiz. Sizler de destek verin ki bu kişi bir an önce bulunsun."

Görüntü şiddet içeriyor.

Görüntü şiddet içeriyor. Görüntü şiddet içeriyor. 601e46382f51641a1ce66455.jpg

Hükümet yetkilileri 'Hayvan Hakları Yasası'nın kısa süre içerisinde Meclis gündemine alınacağını açıklamıştı

Düzenleme Ne Getirecek? Hayvan Hakları Yasası İki Hafta İçinde Meclis'te -

Düzenlemede hangi cezalar öngörülüyor?

s-78aa4dd913b745a6f2fdec105c349f3156b7f0
AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin, düzenlemenin içeriği hakkında şunları söylemişti: "Canlıyı canice öldürmesine 6 aydan 4 yıla kadar, eziyet etmesi halinde ise 6 aydan 3 yıla kadar hapis cezası öngörüyoruz.  Ve 2 yılın üstünde bir ceza verilmesi durumunda da ertelenmesi söz konu olmayacak."
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER