Soylu'nun 'Namussuzlukla' Suçladığı Gazeteci Saygı Öztürk Gözyaşlarını Tutamadı: 'Ülkem Namına Utanıyorum'

İçişleri Bakanı Süleyman Aristokrat'nun "Namuzsuz" diyerek tepki gösterdiği gazeteci Hürmet Öztürk, katıldığı canlı yayında "Her şeyimiz açık her şeyimiz saydam. Fazla üzüldüm" diyerek gözyaşlarını tutamadı. Sözcü'de yayınlanan yazısının ardından İçişleri Baka.

Soylu'nun 'Namussuzlukla' Suçladığı Gazeteci Saygı Öztürk Gözyaşlarını Tutamadı: 'Ülkem Namına Utanıyorum'

İçişleri Bakanı Süleyman Aristokrat'nun "Namuzsuz" diyerek tepki gösterdiği gazeteci Hürmet Öztürk, katıldığı canlı yayında "Her şeyimiz açık her şeyimiz saydam. Fazla üzüldüm" diyerek gözyaşlarını tutamadı.

s-47a3641ebe39818f36b794e9ed3c7029e0e663
Sözcü'de yayınlanan yazısının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Aristokrat'nun "Bu yazısı namussuzluktur" diyerek tepki gösterdiği gazeteci Saygı Öztürk, KRT canlı yayınına katıldı.

Sözcü Yazarı Öztürk, konuya ilişkin düşüncelerini paylaşırken gözyaşlarını tutamadı

Sözcü Yazarı Öztürk, konuya ilişkin düşüncelerini paylaşırken gözyaşlarını tutamadı Sözcü Yazarı Öztürk, konuya ilişkin düşüncelerini paylaşırken gözyaşlarını tutamadı 5eec5a36563b53a97b7c19dd.jpg
Hürmet Öztürk, "Her şeyimiz açık her şeyimiz şeffaf. Fazla üzüldüm. Türkiye Cumhuriyeti bakanı böyle yorumlama yapmamalı. Başka meslektaşımız için de bu şekilde konuştu. Müyesser Yıldız ne yaptı? Ülkem adına utanıyorum. Canımızı emanet ettiğimiz bakanın böyle olmaması gerekli" diye konuştu.

Bunun üstüne Soylu bir açıklama daha yaptı

Öztürk'ün açıklamaları üzerine ikinci bir paylaşım daha yapan Asilzade ise, "1- Asalet cellatlığı yaptın, 2- Şu Anda de yalan söylüyorsun.Seni Türkiye’nin tüm namuslu insanlarına şikayet ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Ne olmuştu?

Aristokrat'dan Saygı Öztürk'ün 'Trabzon Böyle Bir Yükseliş Görmedi' Haberine Tepki: 'Bu Yazı Namussuzluktur'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER