Süleyman Soylu, Kılıçdaroğlu ve Engin Altay'ı Sel Bölgesinde Karşıladı: 'Siz Oradakileri Kayıp Saymıyorsunuz'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Engin Altay ve Ekrem İmamoğlu ile sel felaketinin yaşandığı bölgede incelemelerde bulundu.

Süleyman Soylu, Kılıçdaroğlu ve Engin Altay'ı Sel Bölgesinde Karşıladı: 'Siz Oradakileri Kayıp Saymıyorsunuz'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Engin Altay ve Ekrem İmamoğlu ile sel felaketinin yaşandığı bölgede incelemelerde bulundu. Heyet, İçişleri Bakanı Soylu tarafından karşılanırken, Altay'ın sorusu dikkat çekti. 

s-17222a1b4aea565694d92fa32784f2b71dabce
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, sel felaketinden etkilenen Bozkurt’ta incelemelerde bulundu. Selin zarar verdiği yerleri gezen ve çalışmaları yerinde inceleyen Kılıçdaroğlu, bölgede karşılaştığı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan bilgi aldı.

'Köy yolu kapalı, köye ulaşılamıyor'

'Köy yolu kapalı, köye ulaşılamıyor''Köy yolu kapalı, köye ulaşılamıyor' Bakan Soylu, sel bölgesi hakkında bilgi verirken CHP'li Engin Altay 'Köy yolu kapalı, köye ulaşılamıyor. Siz oradakileri kayıp saymıyorsunuz' ifadelerini kullandı. Soylu ise bölgede bir kayıp olmadığını, telefonla iletişimde olduklarını aktardı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile sel mağduru vatandaş arasındaki konuşma da kameralara yansıdı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile sel mağduru vatandaş arasındaki konuşma da kameralara yansıdı.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile sel mağduru vatandaş arasındaki konuşma da kameralara yansıdı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER