Süleyman Soylu'nun İstifa Açıklamasını Duyan Vatandaş İntihara Kalkıştı

Rize’de bir kişi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun istifa ettiğini duyunca 5 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı. Süleyman Soylu'nun İstifa Açıklamasını Duyan Vatandaş İntihara KalkıştıSüleyman Soylu'nun İstifa Açıklamasını Duyan Vatandaş İnt.

Süleyman Soylu'nun İstifa Açıklamasını Duyan Vatandaş İntihara Kalkıştı

Rize’de bir kişi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun istifa ettiğini duyunca 5 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı.

Süleyman Soylu'nun İstifa Açıklamasını Duyan Vatandaş İntihara KalkıştıSüleyman Soylu'nun İstifa Açıklamasını Duyan Vatandaş İntihara Kalkıştı İHA'nın aktardığına göre  "şehitlere karşı hassasiyeti" olduğu belirtilen F.Y. isimli bir vatandaş televizyondan İçişleri Bakanı Soylu’nun istifa kararını duyunca ilçe merkezindeki 5 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Polis ve İtfaiye ekipleri Soylu'nun istifasının kabul edilmediğini söyleyerek vatandaşı ikna etmeye çalıştı.

Polis ve İtfaiye ekipleri Soylu'nun istifasının kabul edilmediğini söyleyerek vatandaşı ikna etmeye çalıştı. Polis ve İtfaiye ekipleri Soylu'nun istifasının kabul edilmediğini söyleyerek vatandaşı ikna etmeye çalıştı. F.Y. uzun uğraşlar sonucu ikna edilerek itfaiye sepetine alınarak aşağıya indirildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bakanlık görevinden istifa ettiğini açıklamıştı ancak İstifa Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edilmemişti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süleyman Soylu'nun İstifa Talebini Kabul Etmedi -

İstifa kararının geri çevrilmesi sonrası İstanbul'da da bazı vatandaşların kutlama yaptığı görüldü

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER