Süleyman Soylu ve Özgür Özel Atışması: 'Cezai Ehliyetin Yok', 'FETÖ'nün Operasyonlarına Alkış Tuttun'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel için 'cezai ehliyeti yoktur.

Süleyman Soylu ve Özgür Özel Atışması: 'Cezai Ehliyetin Yok', 'FETÖ'nün Operasyonlarına Alkış Tuttun'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel için 'cezai ehliyeti yoktur. Yani 46'dır2 ifadesini kullandı. Özel ise Soylu'ya cevap vererek 'Sen FETÖ'nün kumpas operasyonlarına alkış tutmuş, FETÖ'nün kanallarında şimdi kol kola olduklarını yerden yere vurmuş bir zavallısın' dedi.

s-f076b7435af115a35e888ca98eecfafb20467f
İçişleri Bakanı Soylu, Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener’in "Mehmet Ali Çelebi ve iki milletvekilinin istifasını ‘sarayın operasyonu' diye adlandıran ve linci başlatan Özgür Özel’in açıklaması” paylaşımını alıntılayarak, “Nedim Şener çok güzel yakalamışsın Ancak Özgür Özel’in cezai ehliyeti yoktur. Yani 46’dır" yazdı.

Özgür Özel sosyal medya hesabı üzerinden Soylu'ya cevap verdi

s-1a0bc4eae7a40965baaa3525ddd3dc260e1262

'Birlikte psikiyatri muayenesine gidelim'

s-cd1f61b37493f28fa8c215816972df68bfe8c8
Twitter hesabından Soylu'nun kendisine yönelik sözlerine yanıt veren CHP'li Özel, "Hodri meydan. Birlikte psikiyatri muayenesine gidelim. Sonucu kamuoyuna açıklayalım" ifadesini kullandı. Özel, şöyle devam etti:
"Sen FETÖ'nün kumpas operasyonlarına alkış tutmuş, FETÖ'nün kanallarında şimdi kol kola olduklarını yerden yere vurmuş bir zavallısın! Azılı bir nefret suçu failisin hacir altına alınman gerekir! Aman aman hadsiz Süleyman! Sakın bize bir daha hakaret etme sonra hakaret ettiklerinin yanında bitiyorsun el etek öpüyorsun! Allah göstermesin. #ÇarkçıSüleyman"
Çatıda Keskin Nişancılar Bekliyor: Boğaziçi'ndeki Eylemlerde Çok Sayıda Öğrenci Gözaltına Alındı - Selahattin Demirtaş'ın Tahliye Edilmesini Söyleyen Cemil Çiçek: 'Sözlerim Başka Tarafa Çekildi' - Joe Biden Yeni Bir Reforma Hazırlanıyor: ABD'de Silah Ticareti Savaşları Başlıyor
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER