Şüpheli Şekilde Ölen Esra Hankulu'nun Ön Otopsi Raporunda Neler Var?

Ümitcan Uygun ile bir araya geldikten sonra şüpheli şekilde hayatını kaybeden Esra Hankulu'nun ön otopsi raporu tamamlandı. Örnekler kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. DHA'nın verdiği bilgiye göre Hankulu'nun ön otopsi raporunda, b.

Şüpheli Şekilde Ölen Esra Hankulu'nun Ön Otopsi Raporunda Neler Var?

Ümitcan Uygun ile bir araya geldikten sonra şüpheli şekilde hayatını kaybeden Esra Hankulu'nun ön otopsi raporu tamamlandı.

s-e2d915da9ef12972b5dbd93ffa5e8138aeee96
Örnekler kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. DHA'nın verdiği bilgiye göre Hankulu'nun ön otopsi raporunda, beyin zarında travmatik olmayan kanama ve akciğerlerde iltihaplanma tespit edildi. Bu bulguların haricinde vücutta herhangi bir darp, cebir, kesici, delici alet izi ve ateşli silah yarasına rastlanmadı. Herhangi bir zehirlenme durumuna yönelik alınan bulgular, toksikolojik inceleme amacıyla Kimya İhtisas Laboratuvarı'na gönderildi.

Ümitcan Uygun hakkında inceleme

s-5aed14ce4fb7dc0230bfc1d283a73adeb42095
Öte yandan, Esra Hankulu'nun ölümüne ilişkin gözaltına alınan, aralarında Ümitcan Uygun'un da bulunduğu 3 şüpheli hakkında, 'uyuşturucu temini' ve 'fuhuşa aracılık yapma' yönünden de inceleme yapıldığı öğrenildi. Kamera Kayıtlarından Tespit Edildi: Ümitcan Uygun ile Bir Arada Olan Kadın Ölü Bulundu - Ümitcan Uygun'la Bir Arada Olduktan Sonra Ölü Bulunan Esra Hankulu İçin Yapılan Kan Dondurucu Yorumlar - Esra Hankulu'nun Ölümü Sonrası Aleyna Çakır'ın Babası İsyan Etti: 'Hapisten Çıkarmayın Dedim'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER