Süt İçemeyenleri Sevindirmeye Geldik! Fındık Sütlü Sıcak Çikolata Nasıl Yapılır?

Laktoz intolaransı olanları böyle alalım! Fındık sütü ile yapılan bu sıcak çikolata ile siz de rahatça sıcak çikolata - battaniye keyfi yapabilirsiniz! Süt İçemeyenleri Sevindirmeye Geldik! Fındık Sütlü Sıcak Çikolata Nasıl Yapılır?Süt İçemeyenleri Sevindirmeye Geldik! F.

Süt İçemeyenleri Sevindirmeye Geldik! Fındık Sütlü Sıcak Çikolata Nasıl Yapılır?

Laktoz intolaransı olanları böyle alalım! Fındık sütü ile yapılan bu sıcak çikolata ile siz de rahatça sıcak çikolata - battaniye keyfi yapabilirsiniz! Süt İçemeyenleri Sevindirmeye Geldik! Fındık Sütlü Sıcak Çikolata Nasıl Yapılır?Süt İçemeyenleri Sevindirmeye Geldik! Fındık Sütlü Sıcak Çikolata Nasıl Yapılır?

FINDIK SÜTLÜ SICAK ÇİKOLATA

Fındık sütü:1 SB çiğ fındık 2 YK balBir tutam tuz 4 SB suSıcak çikolata:3 YK kakao1 çimdik tarçın3 YK bal8 YK rendelenmiş çikolataSüslemek İçin:Çırpılmış kremaÇikolata rendesiFındıkları bir kaba alın üzerine 2 SB su ekleyip bir gece bekletin. Sonrasında suyu süzün. Dilerseniz kabuklarını soyun. Kalan su ve diğer malzemeleri blendera alıp pürüzsüz olana kadar karıştırın. Tülbent ile süzün. 1-2 saat buzdolabında bekletip servis edin. Dilerseniz kalan posayı kurutarak fındık unu olarak kullanabilirsiniz. Fındık sütü, kakao, tarçın, bal ve çikolatayı bir sos tenceresine dökün ve çikolata eriyip homojen bir karışım olana kadar karıştırarak pişirin. Sıcakken bardağa dökün. Krema 2 katı olana kadar mikserle çırpın. Çırpılmış kremayı sıkma torbasına alın ve sıcak çikolatanın üzerine sıkın. Üzerine çikolata rendeleyerek servis edin.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER