Suudi Arabistan'la havacılık alanında işbirliği

Türkiye ve Suudi Arabistan, tarifeli uçuşların gözlem noktası 148 frekanstan 268'e yükselten ve yeni uçuş noktalarını ekleyen bir anlaşma imzaladı. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Türkiye ve Suudi Arabistan Sivil Hava.

Suudi Arabistan'la havacılık alanında işbirliği

Türkiye ve Suudi Arabistan, tarifeli uçuşların gözlem noktası 148 frekanstan 268'e yükselten ve yeni uçuş noktalarını ekleyen bir anlaşma imzaladı.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Türkiye ve Suudi Arabistan Sivil Havacılık heyetleri arasında 10 Ocak 2023 tarihinde Cidde'de sivil sahiplerin elindekileri ve uçuş imkanlarını genişletme amaçlı uzatmalar dağıtmak.

Genel Müdürümüz Prof. Dr. Kemal Yüksek ve Suudi Arabistan Sivil Havacılık İdaresi Başkanı Abdulaziz Abdullah Al-Duailaj başkanlığında görüşmelerinde, iki ülke arasındaki yolcu ve kargo uçuşlarının durumu, anlaşmadaki frekans kontrolünün genişletilmesi ile iki ülke havayolları arasındaki ticari işlemlerden yararlanma geldi.

Toplantı sonrasında iki ülke arasında tarifeli uçuşların gözlem noktası 148 frekanstan 268'e yükselten ve yeni uçuş noktalarını ekleyen anlaşma imzalandı."

NATO ve AB iş birliği bildirisi imzaladı

 

Türkiye ile Paraguay arasında turizm iş birliği

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER